Рибні кульки

Спробуйте приготувати ці чудові рибні кульки самотужки!
 

Інгридієнти:

  • 500 грамів філе риби
  •  4 цибулини
  •  4-5 ст. л. манної крупи
  •  2 яйця
  •  100 г твердого сиру
  •  1 ст. л. меленої паприки
  •  кріп
  •  чорний мелений перець
  •  сіль
  •  панірувальні сухарі
  •  олія для смаження

Помийте філе риби, обсушіть його паперовим рушником і подрібніть в блендері, щоб вийшла однорідна маса. Додайте манну крупу з яйцями, посоліть і поперчіть. Все перемішайте до отримання однорідної маси і залиште її на 10 хвилин для набухання манної крупи.

У цей час натріть на середній тертці сир. В окремій мисці змішайте паприку і панірувальні сухарі. Візьміть приготований фарш столовою ложкою і покладіть на долоню. Розімніть його в млинчик невеликого розміру, в центр викладіть тертий сир і сформуйте кульку. Потім обваляйте кожну кульку в паніровці і смажте на розпеченій олії з усіх боків, поки кульки не підрум'яняться. Потім викладіть їх на паперовий рушник, щоб дати стекти зайвому жиру.

Коли рибні кульки будуть повністю готові, перекладіть їх на блюдо, прикрасьте подрібненим кропом і подавайте до столу. 

 

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Сім'я