Луцький терорист потрапив до психлікарні

23 Листопада 2020

Луцького терориста Максима Кривоша (Плохого) міськрайонний суд помістив у Львівську обласну психіатричну лікарню. 

Про це повідомляє "РБК-Україна".

Упродовж двох місяців Кривошу проведуть комплексну психолого-психіатричну експертизу.

Суд розглянув клопотання СБУ та прокуратури щодо проведення стаціонарної комплексної психолого-психіатричної експертизи підозрюваного Кривоша. Зазначається, що раніше амбулаторна експертиза виявила певні розлади психіки у Кривоша. Однак, для кваліфікації цих розладів необхідні додаткові обстеження і динамічне спостереження за пацієнтом.

Беручи це до уваги, на початку листопада суд прийняв рішення помістити "терориста" до Львівської обласної психіатричної лікарні в умовах, що виключать його небезпеку для оточуючих.

Захист Максима Кривоша не погодився з таким рішенням та подав апеляцію. Однак, апеляційний суд 16 листопада відхилив її.

Нагадаємо, 21 липня поліція повідомила, що в обласному центрі Волині невідомий чоловік захопив автобус з людьми. Повідомляли про постріли. Місце події оточила поліція та військові. Згодом цю надзвичайну подію прокоментував Президент України Володимир Зеленський. Терорист через Твіттер озвучив доволі дивні вимоги. Крім того він телефонував до відомого журналіста Юрія Бутусова.

До слова, юрист-кримінолог Анна Маляр вважає, що захоплення заручників у Луцьку є нетиповим, як і сам злочинець, та може бути постановкою. Також цю подію прокоментував під час візиту міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Волинь, тероризм, психіатрія, лікарня