Крем «Рафаелло» – легко і надзвичайно смачно!
Приготувати крем, як у цукерках Рафаелло, дуже просто, а його смак неперевершений!
Інгредієнти:
Неварене згущене молоко – 400 грамів
Стружка кокосу – 70 грамів
Білий шоколад – 200 грамів
Вершкове масло – 200 грамів
Готуємо з любов’ю!
Розтопіть на слабкому вогні масло із білим шоколадом, постійно розмішуючи суміш.
Зніміть з вогню, додайте згущене молоко і вимішайте. Вкінці всипте кокосову стружку. Охолодіть і поставте у холодильник на кілька годин. Якщо ж збираєтеся змастити ним коржі для торта, можете використовувати його відразу.
Крем «Рафаелло» чудово смакує у поєднання із випічкою, білим хлібом і кавою.
Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.