Качаємо прес у домашніх умовах

Безумовно, кожна дівчина хоча б раз у житті качала прес. Щоб отримати красивий прес, ми часом займаємося, в прямому сенсі, не шкодуючи свого живота. Однак мало хто знає, скільки потрібно качати прес для досягнення бажаного ефекту, як правильно робити вправи і чому не завжди вдається домогтися ідеального результату. 
 
Не секрет, що прийнято розрізняти такі види преса, як нижній і верхній. Але якщо ви звернетеся за порадою до фахівця, то дізнаєтеся, що насправді в спорті і фітнесі таких понять, як «верхній» і «нижній» прес не існує. 
У реальності те, що ми називаємо пресом, є не що інше, як прямий м'яз живота, волокна якого розташовані зверху вниз, рівномірно, що ускладнює можливість ділення преса на верхній і нижній. Відчуття такого поділу створюється за рахунок поперекового м'язу в нижній частині преса. Саме його робота особливо інтенсивна під час підйомів ніг та інших вправ. 
 
Мрія деяких дівчат – рельєфний прес з «кубиками», проте стати його володаркою не дуже просто. Справа в тому, що організм жінки містить меншу кількість гормону тестостерону, порівняно з чоловічим. Саме в цьому причина того, що жіночий прес складніше зробити рельєфним. У жінок нормальної статури відсоток підшкірного жиру від маси тіла може становити від 18 до 20, в той час як у представників сильної статі це число вдвічі менше. 
 
Часто ідея качати прес в домашніх умовах дівчині здається панацеєю від зайвої ваги і секретом успіху в боротьбі за ідеальні форми. На жаль, все не так просто: фізіологічно ми влаштовані так, що жир спалюється рівномірно по всьому тілу, а не в одній, проблемній частині. Тому черевний прес ніколи не буде ідеальним, якщо не доповнити вправи комплексом правильного харчування і загальних фізичних навантажень. Приємна новина: щоб прес виглядав «на п'ятірку» досить тренуватися два рази на тиждень по 3-4 підходи. 
І, пам’ятайте, регулярні, а не від випадку до випадку тренування, правильне повноцінне харчування, грамотно продуманий розпорядок дня – ваші вірні помічники на шляху до фігури вашої мрії!

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Здоров'я, Ідеальне тіло