Лідія Таран – про втечу зі школи, розрив із Доманським і стосунки з дочкою

Мабуть, для більшості глядачів здається, що ведуча новин на «1+1» Лідія Таран – це така собі залізна леді: серйозна, вольова, рішуча.

Про життя відомої ведучої йдеться у публікації в газеті «Твій вибір».

Добре вчитися було соромно

Певною мірою так воно і є. І так було ще з Лідиного дитинства, яке минало в Києві. Оскільки мама з татом постійно були зайняті роботою (мама працювала журналістом, а потім – нянею в інтернаті, тато ж був журналістом, а потім – сценаристом і рецензентом), то Ліда ще з початкових класів була надто самостійною. Вона сама вирішувала, вчити їй домашнє чи прогуляти школу, записатися на спортивний гурток чи покинути навчання в музичній школі.

Тим більше батьки не цікавилися, а як узагалі живеться їхній доньці, чи має вона друзів, що коїться в її душі.

«У нашому класі насміхалися з відмінників. Мати хороші знання і прагнути до чогось кращого вважалося соромом. Бувало, що зі мною по пів року в класі ніхто не розмовляв. Тож, аби не виділятися серед ровесників, я спеціально прогулювала уроки, аби мати в табелі бодай пару трійок», – розповіла Лідія Таран.

Жити з Андрієм у цивільному шлюбі Ліда почала 2005-го. На той момент вона була вільною жінкою, а Андрій мав дружину і двох дітей, які проживали в Одесі. Проте перший шлюб був розірваний. А в Ліди й Андрія народилася дочка Василина.

За словами Андрія Доманського, час народження доньки був піковим у їхніх стосунках. А потім, коли Лідія вийшла з кількамісячної декретної відпустки і з головою поринула в роботу, пара почала віддалятися.

2009-го, коли вони після участі у двох виснажливих телепроєктах вирішили нарешті побути в Італії, то на відпочинок поїхали разом, а з відпочинку поверталися окремо.

«Щойно ми приїхали автомобілем до Італії, я зрозумів, що не хочу бути разом із Лідою, – вже потім розповів Андрій Доманський. – Тому збрехав, що мушу повернутися до України нібито через проблеми на роботі. Ліда мене підтримала. А як тільки я поїхав, вона зрозуміла: це і є наш розрив».

Після такої ганьби, яку Андрій влаштував Лідії перед друзями, з котрими вони разом відпочивали, чоловік іще пробував «склеїти» стосунки, приходив до аеропорту зустрічати Ліду з Італії. Проте жінка була переконана: Андрій її зрадив і на пробачення не має права.

«Можливо, тоді я надто погарячкувала, – через декілька років після розриву міркувала Ліда. – Адже фактично позбавила нашу дочку можливості жити разом із татом. Але рішення було прийнято. Повернути стосунки було неможливо. Після розриву у 2010-му Андрій створив уже третю сім'ю, має в цьому шлюбі ще двох дітей. А з Василиною вони спілкуються, разом проводять вихідні. І я за них дуже рада».

Натомість сама Лідія так і не пробачила Доманському його зради. Між нею та ексчоловіком – стіна нерозуміння. Вони можуть хіба що перекинутися кількома словами, коли йдеться про Василину.

зіркове екс-подружжя

Після болісного розриву Лідія тримає особисте життя в секреті від усіх, навіть від мами. «Я зустрічаюся з чоловіками. Але своєї близької людини ще не знайшла. Тому про кохання наразі не йдеться», – зауважила телеведуча.

Лідія втім не соромиться сказати, що мріє про великі почуття, заради яких навіть готова піти в декретну відпустку. Проте шлюб телеведуча розглядає по-сучасному:

«Зараз уже немає так, як колись: жінка сидить удома, обслуговує чоловіка та дітей, а чоловік забезпечує сім'ю. Ні: сучасні подружжя однаково багато працюють, дружина заробляє не менше, а то й більше за чоловіка, а побутові питання вирішують, наймаючи для того відповідних працівників».

До речі, в себе вдома Ліда так і робить. Щоб не витрачати єдиного вихідного на побутові клопоти, наймає працівника, який раз на тиждень робить генеральне прибирання. Натомість Лідія забирає Василину і разом дівчата кудись прямують. Якщо дозволяє погода – до бабусі (Лідиної мами) на дачу чи під Київ на заняття з верхової їзди. Іноді Ліді з Василиною вдається провести вікенд десь у Європі. А взимку дівчата дуже люблять кататися на лижах. Одне слово, разом їм не до нудьги.

«Коли я їду у відрядження, за Василиною наглядає бабуся. А в будні Василину на навчання та на заняття в мистецькій школі відвозить няня, – додає Лідія Таран. – Я стараюся, аби моя дочка зростала самостійною: без допомоги дорослих робила уроки та сама собі складала бутерброди в школу. Бабуся, щоправда, любить побалувати внучку. Та я й сама настільки люблю Василинку, що іноді змушую себе вмикати «строгу маму». Втім загалом я неймовірно щаслива. Адже маю таку класну роботу, стільки друзів і подорожей, та ще й здорових рідних».

Ксенія Покровська

БІЛЬШЕ ВРАЖАЮЧИХ ТА ДУШЕВНИХ ЖИТТЄВИХ ІСТОРІЙ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ»  В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Долі