10 золотих правил для жінок

Дотримуйтесь цих порад, і вас ніколи не покине коханий.

1. Чоловік не сенс життя, не центр світу, не межа мріянь. Світ набагато ширший і цікавіший за просту присутність чоловіка в жіночому житті. Саме тому на нього не варто вішатися, йому не варто прислуговувати, від нього не варто залежати – досить просто бути поруч і насолоджуватися близькістю.

2. Кожна жінка хоч би теоретично повинна мати можливість піти від свого чоловіка. Вона має бути самостійна фінансово, самодостатня. Таку жінку дуже страшно втратити – на відміну від тягаря, який доведеться все життя тягнути на собі.

3. Жінка – це завжди хранителька домівки. І ніяк інакше. Хай вона не вишиває хрестиком, зате пече запаморочливі пиріжки. Не пече пиріжки, смажить найсмачніші в світі котлети. Чоловік ніколи не піде з дому, в якому його смачно годують і де йому завжди гладять сорочку.

4. Чоловік не повинен віддавати жінці всі зароблені гроші. Ні в якому разі. І ще: жінка, від якої не втікають чоловіки, ніколи не обшукуватиме його кишень. Навіть якщо вона точно знає, що в правому лежить банківська картка, а в лівому – візитка фотомоделі.

5. Жінка – це не лише коханка, домогосподарка і мати його дітей. Вона обов'язково друг. Чоловіки важко переносять духовну самоту – їм обов'язково потрібно ділитися планами, обговорювати те, що з ними кожного дня відбувається, радити і радитися.

6. Жінка мрії ніколи не дратує свого супутника. Вона не влаштовує скандалів, не їсть підозрами, не пиляє і не маніпулює сексом. Вона завжди розмовляє і домовляється.

7. Вона завжди прагне до досконалості, бореться зі своїми шкідливими звичками. Вона із задоволенням витрачає гроші на себе, а, значить, і на імідж в очах інших чоловіків.

8. Жінка, від якої не втікають чоловіки, з повагою ставиться до захоплень свого супутника. І обов'язково має свої.

9. Жінка має бути слабкою, але не має права бути дурною.

10. Жінка, від якої не йдуть чоловіки, дуже любить себе. І тому легко і повноцінно любить свого чоловіка.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Сім'я, стосунки