Відео

«Голос. Діти» – лучанка з унікальним голосом перемогла в перших «боях» (відео)

«Голос. Діти» – лучанка з унікальним голосом перемогла в перших «боях» (відео)

Лізу Яковенко назвали потенційною переможницею

Море дитячих сліз було пролито на перших «боях» проекту «Голос. Діти». Важко й суддям давався вибір кращих виконавців за правилом – один із трьох. Але тим-то й славиться шоу – щирими неприхованими емоціями і, звичайно ж, справжніми співочими хітами.

Великою радістю черговий ефір шоу обернувся для вболівальників учасниці з Луцька Лізи Яковенко. Дівчина виконувала пісню «І я на небі» разом із двома іншими учасниками. Перед номером зірковий тренер Наталя Могилевська та інші учасники тріо зізналися, що працювати із Лізою виявилося непросто, багато пісень їй не підходило і виконувати їх дівчина відмовлялася. «Щоб досягти успіху, потрібно навчитися довіряти тим, хто поруч», – передала послання Лізі Могилевська. Та все ж її вибір зупинився саме на учасниці з Луцька. Та й не дивно – голос у дівчинки дійсно ексклюзивний, якого не сплутаєш ні з чиїм іншим. «Я б обрав до своєї команди Лізу, – зізнався після виступу Діма Монатик. – І не тому, що вона з мого рідного Луцька, а тому, що володіє справді особливим голосом». А суддя із дуету «Время и стекло» узагалі назвала Лізу потенційною переможницею проекту. Що ж, можливо, її слова справдяться. У будь-якому випадку лучанка вирізняється серед усіх претендентів на перемогу і сплутати голос Лізи неможливо ні з чиїм іншим. Можливо, комусь її голос подобається, а комусь – ні, але він точно не може лишити байдужим.

Цікавим моментом ефіру стали намагання суддів та ведучих натякнути на зародження ніжних почуттів між Лізою і одним із учасників тріо, на що хлопець тактовно заявив, що Ліза – дуже чудова дівчина, а сама вона від відповіді ухилилася.

Насамкінець Могилевська поділилася тим, що її дійсно вразило у долі виконавиці – 

З-поміж інших сюрпризів ефіру – діти, які відверто кепкували із конкурентів, а їхня впевненість у власній неповторності часами межувала із надмірною самовпевненістю. Так, учасниця із Білорусі Поліна Павлющенко заявила, що вона – найдостойніша із трьох претенденток, а коли Діма Монатик вибрав переможницею іншу учасницю – Вероніку Коваленко, Поліна сказала, що та перемогла, бо «випендрювалася».

Та все ж варто віддати належне Дімі – він робив відмінні кавер-версії відомих пісень. Так, його варіант пісні Могилевської «Меседж» із його власними текстівками й інтерпретаціями зірвав справжні овації й вразив усіх суддів. Пісня дійсно вартувала уваги. Насамкінець Діма закцентував увагу на тому, що пісню роблять справжньою саме діти, а дорослі вже й так достатньо «натворили», натякаючи на чотири минулих роки в Україні, ознаменовані заворушеннями та військовим конфліктом. Власне, ця тема й стала головним меседжем хітової пісні.

Відвертою гордовитістю й самозакоханістю вразила й інша учасниця шоу Поліна Пільх. Ми вже розповідали про цю учасницю, яка хвалилася власним чотириповерховим будинком і успішними батьками. В цьому ефірі про її пихатість заявив конкурент Олександр Гук. Поліна назвала його «хлопчиком так собі, звичайним хлопчиком, який нічим не вирізняється». Але в підсумку саме його, а не Поліну обрали судді гурту «Время и стекло» як переможця «співочих боїв».

Ще однією, без перебільшення, зіркою шоу став учасник Олександр Міньйонок. Він виступав із двома дівчатками, які поруч із цим красенем почувалися скуто та невпевнено. Воно й не дивно – Олександр вражав своєю зовнішністю, схожістю з Лео Дікапріо, розкутою манерою поведінки, яку Діма назвав голлівудською, а також і невимушеною природністю під час виступу. Здається, він створений саме для сцени і ми ще неодноразово почуємо про цього красунчика, який точно стане розбивачем дівочих сердець.

Загалом усім, хто пропустив учорашній ефір шоу «Голос. Діти», радимо наверстати упущене і послухати виступи дітей – так багато драйву, справжності й щирості може подарувати тільки дитячий спів. А пісні у їхньому виконанні традиційно набули оригінального звучання. Не пошкодуйте часу, збагатіть себе новими неповторними враженнями. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему

Останні матеріали