Відео

Українець загинув у ДТП у Словаччині, ще троє осіб травмовано (відео)

Українець загинув у ДТП у Словаччині, ще троє осіб травмовано (відео)

У Словаччині в результаті дорожньо-транспортної пригоди загинув 38-річний українець, ще троє отримали тяжкі травми. Про це повідомляє Mukachevo.net.

За словами директора регіонального управління пожежно-рятувального корпусу в Пряшеві, ДТП сталося 11 листопада приблизно за годину до півночі в районі Нижнього Грабовця (Пряшівський край). Наймані робітники на мікроавтобусі поверталися з роботи в Чехії. Mercedes Sprinter зіткнувся з вантажівкою, яка їхала їм назустріч.

Обидва авто були на українській реєстрації із Закарпаття. Екіпаж вантажівки не постраждав. На ній перевозили електромеханічне обладнання. У мікроавтобусі одна людина загинула і троє тяжко травмовані, включаючи водія. Поранених доставили в лікарню у Вранові і Гуменному.

Подробиці ДТП в ефірі “Прямого” розказав представник департаменту консульської служби МЗС Василь Кирилич.

“Учора близько 23 години в Пряшівському краї сталася дорожньо-транспортна пригода за участю громадян України. Автомобіль, яким керував громадянин України, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з іншим транспортним засобом. Це попередня версія поліції Словацької республіки. Пасажирами цього транспортного засобу були троє громадян України. В результаті ДТП двоє з них отримали травми, зараз вони госпіталізовані до лікарні.

Однак один із них загинув”,- розказав Кирилич. Він додав, що словацька поліція з'ясовує обставини трагедії, консульська служба знаходиться в постійному контакті із постраждалими.

Поліція почала розслідування аварії. Відомо, що в крові водія вантажівки виявили алкоголь.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему

Останні матеріали