Відео

«Мені дуже приємно, коли бачу порожні вулиці», - волинський лікар про карантин

«Мені дуже приємно, коли бачу порожні вулиці», - волинський лікар про карантин

В Україні на телеканалі 1+1 стартував музичний марафон «Ти не один», який проводиться за сприяння Анни Буткевич, і спрямований допомагати  українським медикам.

В рамках марафону українські медики діляться думками про карантин, своїми життєвими історіями тощо.

Так, що відчуває в умовах пандемії коронавірусу  - розповів і лікар відділення торакальної хірургії Волинської обласної клінічної лікарні Тарас Гапонюк.

Тарас вже 15 років відданий своїй професії. Під час боїв за Іловайськ 2014 року надавав медичну допомогу, рятуючи життя військових.

Сам про себе Тарас говорить скромно: «Я не ставлюся до себе героїчно, просто виконував свою роботу».

В умовах пандемії коронавірусу відчуває, що люди почали позитивніше ставитися до лікарів і стали більш відповідальними. «Мені дуже приємно, коли бачу порожні вулиці. Дякую українцям за розуміння карантинних заходів», - зазначає волинській лікар.

Усі зібрані кошти підуть на допомогу лікарям, які рятують життя хворим на COVID-19. Відомі українські артисти, які зараз залишаються на самоізоляції, у форматі онлайн концерту співатимуть зі своїх домівок.

Ви можете зробити благодійний внесок на сайті Української Біржі Благодійності підтримавши проект "Ти не один" за посиланням https://ubb.org.ua/uk/project/6050/

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, лікарня, карантин, коронавірус
В тему