Відео

На «Ягодині» волинянин наїхав на прикордонника і розбив шлагбаум

На «Ягодині» волинянин наїхав на прикордонника і розбив шлагбаум

На «Ягодині» українець, отримавши контрольний талон, на великій швидкості рушив уперед, залишивши прикордонно-митний контроль.

Це трапилося 21 квітня о 22:30, - повідомляють у Держприкордонслужбі України.

Розбивши шлагбаум, водій наїхав на засіб примусової зупинки, чим пошкодив усі 4 колеса автівки. Згодом, за кількасот метрів від пункту пропуску, прикордонники спільно з Нацполіцією затримали зловмисника.

Під час небезпечного маневрування порушник наніс травму співробітнику Держприкордонслужби, здійснивши наїзд на ногу прикордоннику.

Пізніше з’ясувалося, що «лихач» у схожий спосіб виїхав з пункту пропуску «Дорогуйськ», що на території Польщі.

За результатами медичного освідування алкогольних чи наркотичних речовин в організмі чоловіка не виявлено. Заборонених речей та предметів під час огляду особи та його авта також не знайдено. Крім того, причину свого вчинку наш співвітчизник пояснити не зміг.

За вказаними фактами на зловмисника прикордонники склали протоколи про адмінправопорушення за ч.1 ст. 204-1, ст. 185-10, 202 КУпАП. До Нацполіції направили повідомлення про виявлення кримінального правопорушення за ст. 345 ККУ.

Окрім того, співробітники Нацполіції склали протоколи огляду місця події, зокрема про адмінправопорушення за ч.1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, митниця, прикордонники, кримінал
В тему