Відео

В українських містах встановили намети для перевірки хворих на коронавірус

В українських містах встановили намети для перевірки хворих на коронавірус

У Житомирі та Дніпрі для прийому хворих, яких перевірятимуть на коронавірус, облаштовують намети.

Про це розповіли в ефірі "ТСН.Ранку".

"Тимчасові пункти розгорнуть на території 12 клінік. Там людей з підозрою на коронавірус оглядатимуть лікарі, аби визначити, чи потребують пацієнти шпиталізації чи можуть лікуватися вдома. Шпиталюватимуть хворих в середньому або ж тяжкому стані", - повідомил у студії.

Рятувальники продезінфікували намети зовні й всередині. Тепер мають занести необхідне медичне обладнання й ліжка. Поліція їх охоронятиме цілодобово.

Облаштовують такі місця прийому пацієнтів і на Дніпропетровщині. Встановили вже у восьми містах. Там пацієнти перебуватимуть короткостроково і лише в разі масовоЇ захворюваності.

За словами заступника головного лікаря обласної лікарні ім. Мечникова Юрія Скребця, така система потрібна, щоб вирішувати в якому відділенні лікувати хворого.

"Залежно від того, чи є ознаки дійсно корона вірусної інфекції. Або ж це інша хвороба, яка супроводжується лихоманкою і подібними симптомами", - сказав він.

"Ці намети передбачені для того, щоб якщо привозять легких чи тяжких хворих не було скупчення в приймальному відділенні лікарні, а їх обстежували дистанційно у цьому наметі", - заявив перший заступник начальника УДСНС України у Житомирській області Василь Кучин.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, коронавірус
В тему