Відео

Тіна Кароль «мучить» сусідів, репетируючи Гімн до Дня Незалежності (відео)

Тіна Кароль «мучить» сусідів, репетируючи Гімн до Дня Незалежності (відео)

Тіні Кароль довірили заспівати Гімн у День Незалежності: відео з репетицій

У Києві завершується підготовка до урочистостей з нагоди Дня Незалежності України. Зокрема, до виступу готується співачка Тіна Кароль, передає «24 канал».

Як повідомляє піар-менеджер артистки Павло Орлов на офіційній Facebook-сторінці, Тіна Кароль погодилась виконати гімн під час Ходи гідності. Співачка вже розпочала репетиції, які, згідно з опублікованим відео, проходять у дворі її столичного маєтку. 

Сама Тіна Кароль прокоментувала свою участь у Ході гідності. Артистка не приховувала свого захвату та зізналася, що щаслива бути частинкою такого «історичного моменту».

Відомо, що Тіна Кароль буде не єдиною артисткою, яка стала учасницею урочистої програми до Дня Незалежності. Окрім неї, українці зможуть насолодитись виступом солістки гурту ONUKA Нати Жижченко, п’ятьох оркестрів, українських зірок світової оперної сцени – Андрія Романенка, Євгена Орлова, Оксани Крамаревої та Анжеліни Швачки, 18 піаністів і народних артистів України.

Нагадаємо, Хода гідності – офіційний марш, який уперше проведуть 24 серпня. Урочистості до Дня Незалежності розпочнуться об 9:50 зі вшанування пам’яті загиблих військових та Небесної сотні. Окрім цього, відбудеться нагородження українців, які досягли успіхів у різних сферах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль оголила груди й сідниці: Мережа шокована

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд, суспільство
В тему