Відео

«Оля Пошлякова»: бабуся із Чернівців пояснила, за що «хейтить» Полякову (відео)

«Оля Пошлякова»: бабуся із Чернівців пояснила, за що «хейтить» Полякову (відео)

Пенсіонерка, що проживає в столиці Буковини, зізналася, що не вперше псує афіші Суперблондинки. Адже є ярою борчинею із «вульгарно-сороміцькими рекламами».

Літня буковинка, яка зіпсувала афішу концерту співачки Ольги Полякової у Чернівцях, дала пояснення своєму вчинкові. Місцеве видання «Молодий буковинець» узяло інтерв’ю у бабусі, яка за добу стала інтернет-зіркою соцмереж.

Героїню відеоролика, яка замалювала дві літери на плакаті, зробивши головну білявку вітчизняної естради «Коро..вою ночі», звуть Ганна Куніш. І їй 60 років. За зізнанням самої «хейтерки» Полякової, вона є ярою противницею «вульгарно-сороміцьких реклам», тож постійно з ними бореться у свій спосіб – замальовує.

«Цю співачку я називаю – Ольга Пошлякова. Я була, є і буду противницею вульгарно-сороміцьких реклам! Каспрук (міський голова Чернівців. – Ред.) у курсі, я була неодноразово у нього на прийомі. Говорила йому: «Олексій Павлович, про вас думка в громадськості як про добропорядного сім’янина. Будьте добрі, допоможіть почистити Чернівці від вульгарно-сороміцьких реклам. Вона ж принижує людську – як жіночу, так і чоловічу – гідність і глумиться над релігійними почуттями православних!» – пояснила Ганна Куніш свою нелюбов до авторки «Шльопок».

Також пенсіонерка зізналася, що цей акт вандалізму щодо постерів із Поляковою з її боку не перший. Так, попереднього разу жінка «одягла» співачку, замазавши фарбою напівоголені принади Олі на рекламному зображенні. Каже, не хотіла споглядати такий сором по дорозі до храму.

«Приходить поліція: що ви робите? Кажу, одягаю її! Тому що я в цю сторону буду йти паску святити, не хочу, щоб псувала нам свято цими вульгаризмами. Таланту стриптиз не потрібен!», – упевнена буковинка.

Відзначається, що жінка відмовилася і від безкоштовного квитка на шоу Полякової, який просила їй передати артистка після резонансу, викликаного роликом. Чернівчанка від такого подарунка відхрестилася. «Ніколи в житті на таке порно я не піду! Я на це не ведуся, хоч воно й дармове. Нехай вона змінить свій хоча би рекламний образ!» – вважає Ганна Михайлівна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бабуся-хуліганка перетворила Олю Полякову на «Корову ночі» (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд, Курйози
В тему

Останні матеріали