Відео

Не поділили весільний салон: син найняв кілерку убити батька і 15-річну сестру (відео)

Не поділили весільний салон: син найняв кілерку убити батька і 15-річну сестру (відео)

За виконання замовлення обіцяв заплатити 50 тисяч гривень.

У понеділок 28-річному сумчанину і його 19-річній подрузі, яка мешкає в області, обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Обох підозрюють у замаху на вбивство місцевого бізнесмена і його 15-річної доньки. «Кілерка-дебютантка» промахнулася  – постраждалі вижили і йдуть на поправку, пише «Комсомольська правда в Україні».

Промахнулася з 1,5 метра

Струнка брюнетка в залі суду поводиться тихо, каже, що не бачить сенсу ховатися від слідства. На холоднокровного кілера дівчина ну ніяк не схожа, хоча зовсім недавно приголомшила поліцейських зізнанням, мов, дійсно взяла замовлення від знайомого – вбити його рідних. І вбила б, якби мала трохи більше досвіду в стрільбі.

В її постаті все ще проглядаються дитячі риси. На ногах гумові капці, на голові хвостик. Просто дівчинка в коротких шортах. Але про підготовку злочину вона розповідає так, ніби в цьому немає і не було нічого шокуючого.

– Він мені сказав, що я, типу, віддам тобі 50 тисяч гривень. Вони під’їхали, я їх кілька разів поранила, тому що пістолет заклинило. Ну я й утекла, – без тіні збентеження чи тремтіння в голосі зізналася підозрювана.

Чи усвідомила дівчина, що збиралася позбавити життя 15-річну дитину і її батька, невідомо, але до справи готувалася ретельно. У поліції кажуть, що стріляти її вчив сам замовник, тренувалися в глухих місцях близько місяця, тому що досвіду в стрільбі у виконавиці не було.

Датою «Х» мало стати 10 липня. Підозрювана в чорній кепці, окулярах і непримітному одязі ховалася в коридорі офісу, куди приїхали батько з дочкою. Ледве жертви ввійшли, виникла з-за рогу, дістала пістолет і з відстані не більше ніж півтора метра відкрила вогонь. Перші кулі влучили в чоловіка. На відео з камери спостереження видно, як ошелешена дівчинка-підліток – вона спершу навіть не збагнула, що сталося, і тільки коли «ствол» навели на неї, кинулася за двері. Батько закрив собою доньку, отримав кулю в спину. Обоє вискочили на подвір’я і стали кликати на допомогу.

Не поділили весільний бізнес

Щоб зловити кілера, поліцейським знадобилося трохи більше від доби. В цей час у соцмережах тільки й говорили про цей зухвалий злочин. Люди висували версії, що могло статися, припускали, що тут мусить бути любовна драма. Все виявилося значно простіше – гроші. Старший син бізнесмена від першого шлюбу вирішив забрати сімейний бізнес із продажу й оренди весільних і вечірніх суконь собі та вжив радикальні заходи: померти мав не тільки батько, а й сестра.

– Це (замовник. – Ред.) кум моєї найкращої подруги. Якось подруга попросила, щоб я взяла в нього сукню. Це його офіс. Так ми познайомилися. Потім він щось із татом не поділив, я не знаю. Навпіл спочатку було. Потім син переписав свою частину (бізнесу. – Ред.), потім хотів її назад забрати. А потім попросив мене, щоб я їх двох убила, – розповіла підозрювана.

У поліції кажуть, що стосунки між дівчиною-кілером і замовником були робочі: він придбав пістолет, вчив її стріляти й інструктував.

Телефон бізнесмена вимкнений, у салоні також не хочуть розповідати про драму, що розігралася. У поліції кажуть, обом фігурантам злочину загрожує аж до довічного ув’язнення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, НП
В тему