Відео

Чому Вакарчук назвав Крим російським (відео)

Чому Вакарчук назвав Крим російським (відео)

Лідер партії «Голос» Святослав Вакарчук заявив, що Крим залишається українським, а Росія — агресор і загарбник.

Про це він ексклюзивно розповів OBOZREVATEL, коментуючи інцидент у Харкові, коли під час виступу обмовився і назвав Крим російським.

«Після страшних подій на Майдані Незалежності, після Революції Гідності, коли почалася війна на сході, коли Росія вже захопила і анексувала російський Крим, ми знову чекали змін», — обмовився Вакарчук.

Однак лідер «Голосу» пояснив, що його партія підтримує цілісність країни і не торгує територіями.

«Крим — український. Росія — агресор і загарбник. Територіальна цілісність і державність України — це абсолютна цінність, якою ми не торгуємо і не розмінюємося за жодних обставин. Ось непорушна позиція як моя особиста, так і всіх без винятку членів партії "Голос". Наші люди у Криму і на окупованій частині Донбасу — це наші люди, і ми їх обов'язково повернемо разом із нашими землями. Ми повернемо їм безпеку, захист їхніх прав, повагу від держави і людську гідність», — повідомив політик.

Вакарчук зазначив, що його обмовку намагалися використовувати у політичних махінаціях.

«А ті, хто зараз під мікроскопом розглядають наші заяви, використовуючи кожну обмовку, це ті особи, для яких війна і страждання наших громадян — лише ресурс, який вони використовують у своїх політичних цілях. Я впевнений, що люди розуміють, хто щиро за них вболіває, а хто ними маніпулює, ховаючись за чорним піаром і армією блогерів. Ми свого виборця поважаємо, і ніколи не опустимося до таких маніпуляцій», — додав він.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна
В тему