Відео

Трагедія в Запоріжжі: чоловік зарубав дружину, запхав 2-річного сина в зашморг і повісився сам (відео)

Трагедія в Запоріжжі: чоловік зарубав дружину, запхав 2-річного сина в зашморг і повісився сам (відео)

Дворічному хлопчику пощастило: мотузок обірвався. На момент виявлення малюк півтори доби пробув із трупами батьків…

У Запоріжжі 2-річний хлопчик, якого намагалися повісити, дві доби перебував із тілами мертвих батьків у замкненій квартирі. Там 33-річний чоловік зарубав сокирою дружину, спробував убити сина, а потім поліз у зашморг, ідеться в сюжеті «ТСН.19:30».

Мешканці багатоповерхівки не можуть відійти від шоку – те, що сталося на третьому поверсі, приголомшило людей: «Андрій зарубав Олену, потім повісився сам і дитину хотів, але зашморг зіскочив – і дитина впала». Андрій був старшим за дружину майже на вісім років, заробляв ремонтами машин, але нещодавно йому довелося змінити роботу – два роки тому в подружжя з’явилася дитина. За даними правоохоронців, у родині все частіше виникали проблеми на ґрунті ревнощів та безгрошів’я. Сусіди це підтверджують: «Кажуть, фінансові проблеми. Вони квартиранти, не платили за квартиру якийсь час».

Як повідомили джерела ТСН, під час чергової сварки чоловік ударив дружину сокирою. Потім зробив два зашморги – для себе та дворічної дитини, але малюкові пощастило. В поліції припускають, що мотузка обірвалася. Тіла дорослих виявили родичі, які не могли зв’язатися з подружжям. «Відкрили – він висить, вона лежить, а малеча шматочок хліба гризе», – кажуть свідки.

Тіла загиблих доправили до судмедекспертизи, а дитина перебуває під медичним наглядом. Після від’їзду правоохоронців вікна у квартирі, де сталася трагедія, відчинені. За попередніми даними, малий провів поруч із мертвими батьками понад півтори доби. Сусіди присягаються, що дитячого лементу в зачиненій квартирі не чули.

Дитина перебувала у стані глибокого стресу – хлопчика дійсно намагались убити, підтверджують у соціальних службах. «Дитина в шоковому стані, вона була залякана, і те, що побачили медики, коли ми відвезли до лікарні, – це те, що на шиї у дитини були ознаки удушення», – пояснила керівник відділу у справах неповнолітніх Запорізької міськради Наталія Сиворакша.

Передавати дитину до дитячого будинку не планують – хлопчик наразі у лікарні разом із бабусею. Найімовірніше, саме вона оформить опікунство над дитиною.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, НП
В тему

Останні матеріали