Відео

«Знімай все зайве»: племінниця Ротару випустила гарячий кліп (відео)

«Знімай все зайве»: племінниця Ротару випустила гарячий кліп (відео)

Небіжка легенди української естради Софії Ротару, виконавиця Sonya Kay, презентувала відео на нову пісню «Лайви».

Автором слів виступила співачка Eyra, за музику відповідали дует Ost & Meyer. Зйомки проходили в Києві, в ході яких артистка витримала випробування крижаною водою, божевільними танцями, і цілодобово без сну, передають «Факти».

Творцем кліпу став відомий український режисер Віктор Скуратівський. Це вже четверта спільна робота кліпмейкера і співачки. Раніше Скуратовський зняв «Зоряний саундтрек», «Знаю, я твоя» і «Слухай моє серце».

«Мені дуже пощастило знайти свого режисера, який розуміє мене, перебуває з командою на одній хвилі, знає, що подобається нашій аудиторії. Скажу більше, всі кліпи, які ми зняли зі Скуратовським, потрапили в топ-чарти і забезпечили нашим проектам упізнаваність. А недавно ми навіть отримали перемогу в номінації «Пісня року» з треком «Слухай моє серце». Скуратовський справді приносить нам удачу», – поділилася Sonya Kay.

У новій роботі співачка вразила ефектними образами. Вона постала в обтислих блискучих комбінезонах, відвертих шкіряних корсетах. Як зауважила Sonya, на такі експерименти їй допомогла зважитися стиліст проекту Аїша Мілевська.

Як каже режисер, особливої ??сюжетної лінії в кліпі немає. «Перед початком зйомок я розумів, що у нас є класна пісня про кохання, про пристрасть у почуттях і, як наслідок, про драйв у житті. Пісня дуже мелодійна, вона настільки цікава і по-хорошому попсова, що відразу виникла думка її трохи зіпсувати. Тобто сама пісня диктує якийсь ліричний, м’який відеоряд, а ми пішли проти течії і зробили конкретний танцювальний, рок-н-рольний кліп, в якому вирує пристрасть», – розповів Віктор Скуратовський.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд
В тему

Останні матеріали