Відео

«Галопом по Інтернету»: Дівчина-кінь із Норвегії стала зіркою соцмереж (відео)

«Галопом по Інтернету»: Дівчина-кінь із Норвегії стала зіркою соцмереж (відео)

Скільки людей – стільки талантів.

Дівчина з Норвегії недавно підірвала Мережу, продемонструвавши незвичайну здібність – зображати коня. Вона біжить риссю, галопує і навіть перестрибує через перешкоди, як справжня верхова. Ці вміння дуже подобаються користувачам соцмереж і збирають тисячі лайків, передає Big Picture.

Здатність норвежки копіювати кінські повадки розважає і дивує користувачів. Айла Крістін стала зіркою соцмереж, після того як завантажила у Twitter відео, на якому біжить риссю і скаче, як справжня верхова. Ролик набрав 18 мільйонів переглядів усього за тиждень.

Айла розповідає, що хотіла бути твариною з дитинства. Коли їй було чотири, вона дуже любила собак і мріяла перетворитися в одну з них. Пізніше дівчині сподобалися коні, тому вона уважно вивчила їхні рухи.

Молода жінка каже, що не травмується і не відчуває болю, коли стрибає і бігає, спираючись на кисті рук.

Більшість користувачів соцмереж захоплюються незвичайним талантом норвежки, але є й ті, хто критикує її дії і вимагає видалити сторінку в Instagram. Деякі люди намагаються повторити трюки Айли і теж викладають свої відео в Інтернет.

Незалежно від того, чи побачимо ми нові несподівані відео в майбутньому, Айла Крістін, або Дівчина-кінь, як її почали називати, прославилася на весь віртуальний світ. Вона стала частиною інтернет-культури, а її ролики перетворилися на меми.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Курйози
В тему