Відео

«Повні дебіли»: Кошовий розлютився через критику українців (відео)

«Повні дебіли»: Кошовий розлютився через критику українців (відео)

Актор і ведучий студії «Квартал 95» Євген Кошовий назвав «повними дебілами» тих, хто обговорював його зухвале вбрання.

Нагадаємо, українці гостро відреагували на одяг Кошового, в якому він з'явився на дебатах тоді ще кандидатів у президенти України Володимира Зеленського та Петра Порошенка – про це пише Обозреватель.

Так, Кошовий під час дебатів разом із членами команди «Кварталу» стояв за спиною Зеленського і підтримував його. Тоді на ньому була надіта толстовка провокаційного бренду «Pohuy», а назву самого бренду великими літерами було написано на кофті.

«Я це одягнув абсолютно неусвідомлено, і тільки потім зрозумів, що людям просто більше нема чого обговорювати, крім того, у що були одягнені люди. Деякі написали, що мені дійсно по**й на Україну. Я вважаю, що вони повні дебіли і заявляю це офіційно!» – гнівно висловився Кошовий.

Також Євген додав, що ніколи і ні в кого не питав, у чому йому ходити, крім дружини Ксенії. І він не збирається цього робити ніколи.

«Я одягнув просто теплу кофту, яку мені подарували на день народження. У мене є ще тапки з написом «Ох**нно», чому про це ніхто не говорив?» – підсумував він.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна
В тему