Відео

«Потенційний зрадник»: у Харкові з куртки перехожого зрізали напис Russia (відео)

«Потенційний зрадник»: у Харкові з куртки перехожого зрізали напис Russia (відео)

В Мережі з’явилося відео, як харківські активісти зрізають напис із курточки перехожого.

У Харкові активісти покарали перехожого, на куртці якого красувався великий напис Russia. Людина демонстративно виставила напоказ свою прихильність до Росії, яка здійснює повзучу анексію східних областей України і вже анексувала Крим.

Харківські активісти, помітивши на вулицях міста потенційного колабораціоніста, зрізали із верхнього одягу лейбу «Russia». Відео цієї події виклали у соціальних мережах. Так. Воно з’явилося у Twitter на каналі «Мугабе Тілівіжн». «Харківські активісти зрізали ножем із куртки перехожого напис Russia», – ідеться в коментарі до відеоролика.

Коментувальники по-різному відреагували на те, що відбувається на цих кадрах. Декому таке здалося «перебором» і «дикістю». Їхні ж опоненти підтримали дії активістів, зазначивши, що «погоджуся, справді дикість розгулювати по Харкову із матюкливими написами». «Усе нормально, ще і в поліцію слід було здати, щоби дані взяли. Потенційний колабораціоніст»; «А чому прапори лишили, тобто рукави?».

Одна із користувачок розмістила під постом знімок, зроблений у рідній Вінниці, підписавши так: «Зупинка «Лісопарк». Чувак спокійно стоїть із сумкою «Russia», так само спокійно сів у трамвай і поїхав».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство
В тему