Відео

«Укроборонпром» – «рибне місце»: як шикують його працівники (відео)

«Укроборонпром» – «рибне місце»: як шикують його працівники (відео)

Виявляється, що на скромну зарплату в 20 тисяч гривень можна добряче шикувати. Так робить Павло Старинець, заступник директора «Укрспецекспорту» - повідомляє Антикор.

Так, зам генерального директора оборонного підприємства, у якого невисока зарплата, живе в розкішному будинку в селі Музичі, має позашляховик класу «люкс» і навіть особистого водія.

Також на території володіння Старинця є гостьовий будиночок і будинок для охорони. Варто зазначити, що ця досить не бідна людина 15 років пропрацювала на державному підприємстві і ніколи не володіла будь-яким бізнесом.

Маєток було куплено в кінці 2014 року, при зарплаті 25 640 грн в місяць. Варто врахувати, що в 2013 році зарплата у заступника директора була близько 20 тис. Грн. Відповідно, грошей у чиновника не вистачило б на такий маєток.

Експерт з нерухомості оцінив вартість маєтку в суму, що перевищує 8 млн грн. Щоб утримувати такий будинок, буде потрібно від 2000 до 5000 доларів на місяць, а це значно більше, ніж зарплата чиновника.

«Заступник директора не декларує майно, яким користується і живе в особняку, на який довелося б економити з часів «Битви під Крутами». І відкрив елітний ресторан в столиці, який записав на родича », - повідомляють журналісти.

 «Укрспецекспорт» - це державна група, яка займається експортом зброї і військової техніки. Україна досить значна фігура на світовому ринку, а ось саме держпідприємство є значною фігурою в кримінальних справах.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали