Відео

«Шоумен і справжній клоун»: у «Кварталі 95» швидко знайшли заміну Зеленському (відео)

«Шоумен і справжній клоун»: у «Кварталі 95» швидко знайшли заміну Зеленському (відео)

Вакантне місце у поріділому колективі запропонували посісти скандальному нардепу Барні.

Артисти «Студії Квартал 95» швидко підшукали заміну для свого лідера Володимира Зеленського, який через якийсь місяць обійме пост Президента України. Затулити вакантну прогалину кварталівці запропонували народному депутату від БПП Олегу Барні, з яким у коміків давно «теплі» відносини.

Таку пропозицію скандальному парламентарю зробив артист Євген Кошовий. Відповідне відео із міркуваннями «Лисого» стосовно того, ким можна замінити Володимира, записали у штабі Зеленського після оголошення результатів екзит-полів. Його опублікувала у соцмережі журналістка Анна Стешенко.

На цих кадрах молодий журналіст радить кварталівцю звернути увагу на депутата Барну, якщо їм потрібен «шоумен і справжній клоун». «Виніс Яценюка, напав на трамвай… Це взагалі!» – перелічував артистичні здібності нардепа молодик у вишиванці. Кошовий у відповідь розсміявся і сказав, що кандидатуру Барни таки варто розглянути.

Нагадуємо, відповідно до результатів національного екзит-полу, новим Президентом України обрано керівника колективу комік-шоу «Вечірній квартал» Володимира Зеленського.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика
В тему

Останні матеріали