Відео

У Хмельницькому школярки стали в чергу, щоб бити ровесницю (відео)

У Хмельницькому школярки стали в чергу, щоб бити ровесницю (відео)

Хмельницькі школярки побили 14-річну дівчину та виклали відео у Facebook.

Семикласниці із НВО № 28 жорстоко познущалися над 14-річною школяркою із ліцею № 15. Все зняли на відео та виклали свої «подвиги» в Інтернет. Поліція встановила особи дівчат, які били однолітку, пише локальне видання «Всім».

Днями Хмельницький сколихнула чергова звістка про булінг. Цього разу учасниками стали дівчата, учениці 7 та 8 класів двох міських шкіл, які розташовані у різних мікрорайонах міста. Сталося все 5 квітня, неподалік від ліцею № 15, що по вулиці Проскурівського Підпілля. Моменти побиття зняли на відео і опублікували його у Facebook. На ньому видно, як група учениць школи № 28 по черзі б’ють рукою по обличчі дівчину. Остання стояла і не захищалася.

Поліція вже встановила всіх учасниць підліткової «розправи». Наразі з дівчатами спілкуються правоохоронці. Вони побачили відео у соцмережах та відреагували на події, що сталися. Заяву про насильницькі дії над неповнолітньою ученицею ліцею № 15 до поліції ніхто не писав.

Насилля та цькування заради здобуття авторитету. Назва такого поширеного в українських школах явища – булінг. Переважно винуватцями такого «гоніння» стають юнаки, які бажають самоствердитися за рахунок інших або ж просто прагнуть влитися в колектив чи здобути собі авторитет серед однолітків таким жорстоким способом.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство
В тему

Останні матеріали