Відео

У Рівному в магазині серед молочки копошився щур (відео)

У Рівному в магазині серед молочки копошився щур (відео)

У магазині прокоментували відео, де на ятках із продуктами лазить гризун.

Відео, де на прилавку у ящику з молочними продуктами лазить тварина, схожа на пацюка, оприлюднили у спільноті Rivne_1283 в Instagram. У цьому ж дописі вказано, що відзнято це у магазині «Копійка» на вулиці Пушкіна у Рівному, передає телеканал UA:Rivne.

Цей запис здійняв бурю обурених коментарів у соцмережі. Переважна реакція рівнян на таке – гидливість.

Журналісти Суспільного зателефонували у магазин. Жінка, яка не назвалася, спершу попросила надіслати відео, аби зрозуміти, про що йдеться. Журналісти це зробили та перетелефонували згодом. Ця ж жінка не заперечувала, що на відео їхній магазин, та прокоментувала інцидент так:
«Що ж тут можна сказати – будемо розбиратись. У мене договір із санстанцією заключений, проводились планові роботи, будуть і позапланові. А може, це й узагалі не наш, може, підкинули, може ж бути все, що хочеш. Ми також розуміємо, що це багатоповерховий будинок, що під нами величезний підвал, у підвалі почали міняти труби, може, воно щось дало, все можливо. Товар у магазині не пошкоджений, молоко така звірючка якби хотіла, то прогризла, але нічого такого немає. Ніхто і товару не повертав. Ми вже підняли усіх на ноги, за моєї практики це взагалі перший такий випадок».

 Головне фото – скрін з відео зі спільноти «Rivne_1283»

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рівне
В тему