Відео

У Шегинях «бляхарі» «полонили» п’яного митника (відео)

У Шегинях «бляхарі» «полонили» п’яного митника (відео)

«АвтоЄвроСила» «бикує»? У Мережі точиться бурхлива суперечка, чи мали право «бляховоди» утримувати силою нетверезого держслужбовця.

На кордоні з Польщею, на території митного поста «Шегині» активісти «АвтоЄвроСили», які раніше влаштовували масові акції протесту проти нових правил розмитнення автомобілів на іноземній реєстрації, піймали нетверезого держслужбовця, пишуть «Факти».

Відео з митного поста розмістили на сторінках «АвтоЄвроСили» в соціальних мережах. Утім, при перегляді цих кадрів створюється враження, що небезпеку для суспільства становить не цей чоловік у нетверезому стані, а представники організації автомобілістів, які прикриваючись «громадським затриманням», штовхають, шарпають і утримують людину проти її волі. 

Деякі мас-медіа повідомили, що у пияцтві викритоспівробітника Держприкордонслужби України. Однак спікер ДПС Олег Слободян спростував цю інформацію. «Звичайно, прикордонники – не святі. Нам, як частці соціуму, властиві й недоліки цього суспільства», – написав він на своїй сторінці в Facebook і висловив жаль, що деякі ЗМІ «свідомо маніпулюють інформацією» і пишуть про п’яних прикордонників. Хоча, за його словами, вже з відео зрозуміло, що активістам нагодився нетверезий представник іншої служби.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему