Відео

Небесна кара: на Москву налетіла грандіозна сніжно-крижана буря (відео)

Небесна кара: на Москву налетіла грандіозна сніжно-крижана буря (відео)

В Росія її столиця Москва опинилася сьогодні, 26 січня 2019 року, повністю під владою стихії. Небачений снігопад, заметіль та сніжно-крижана буря лютують у російській столиці.

Про це пише  передає replyua.net.

Відповідно до прогнозів синоптиків, негода в місті затримається на кілька днів.

Авіакомпаніям вже довелося скасувати понад сотні рейсів. Тим часом, в повідомленні Росгідрометцентру відзначається, що кількість снігу, що випав в Москві сьогодні, може побити всі рекорди за останні 68 років.

Заметіль і посилення вітру в Москві і Підмосков'ї до 17 м/сек стали причиною введення «жовтого» рівня погодної небезпеки. Також в зв'язку з негодою «Аерофлот» скасував 131 рейс у вихідні 26 і 27 січня, про що йде мова в повідомленні на сайті авіакомпанії.

«З урахуванням прогнозованих несприятливих метеоумов в аеропорту Шереметьєво« Аерофлот »змушений внести зміни в розклад рейсів 26 і 27 січня», – відзначили в прес-службі «Аерофлоту».

У зв'язку з хуртовиною повідомляється про масштабні аварії. В тому числі, в Підмосков'ї відразу 16 автомобілів зіткнулися на Сімферопольському шосе біля Чехова - через заметіль і слизьку дорогу. Не менше двох осіб постраждали.

Читайте також:

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство
В тему