Відео

В «Борисполі» нервозний марокканець подряпав прикордоннику лице (відео)

В «Борисполі» нервозний марокканець подряпав прикордоннику лице (відео)

На летовищі іноземець атакував «погранця», який виписав йому депортацію.

Прибулий в Україну житель Марокко влаштував дебош в аеропорту «Бориспіль». Дізнавшись, що в Україну його не пустять, іноземець напав на прикордонника і спробував подряпати тому лице. Спроба хуліганства була припинена, марокканця все одно посадили на зворотний рейс і депортували, пишуть «Факти».

Причина, щоб не пускати в країну чергового марокканця, була поважною: 27-річний іноземець не міг пояснити, за які кошти він житиме в Україні і чим планує займатися. Чоловік намагався довести, що вчитиме українських дітей англійської мови, але, як з’ясувалося, сам він англійську знає погано. Достатньої грошової суми на перший час у іноземця також не знайшлося.

З огляду на те, що громадянин Марокко прилетів зі Стамбула, іноземця відправили в Туреччину зворотним рейсом. В Україну марокканцеві заборонили в’їзд на найближчі три роки.

У Держприкордонслужбі підрахували, що за 2018 рік відмовили у в’їзді 4650 потенційним нелегальним мігрантам. Зокрема, в Україну не змогли в’їхати понад сто громадян Марокко.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство
В тему

Останні матеріали