Відео

«Я розіб’ю тобі морду на сім частин»: хлопець загорнувся в прапор України посеред російського Пітера (відео)

«Я розіб’ю тобі морду на сім частин»: хлопець загорнувся в прапор України посеред російського Пітера (відео)

У центрі російської північної столиці – Петербурга – молоді люди зняли показове відео із українським жовто-блакитним стягом. Реакція росіян шокувала. Не живіться ілюзіями ті, хто досі вірить у «братську любов»… Пишуть «Факти».

На головній вулиці Пітера обурювалися двома юнаками, які загорнулися у прапори України та Росії, щоб показати дружбу двох братніх народів. Відео такої поведінки росіян опублікував у Twitter користувач Aliev Eldar, житель анексованого Криму.

загорнулися в прапори

«Ті українці, які тішать себе ілюзіями «братніх народів» і кажуть, що в усьому винні тільки політики ...Подивіться цей відеоексперимент, який зняли в центрі Пітера, – тут вам уся «братська любов» від Росії до українців і України в цілому!»  – написав молодий кримчанин у пості до відео.

Те украинцы, которые тешат себя иллюзиями - "братских народов" и говорят, что во всем виноваты только политики... Посмотрите этот видеоэксперимент, который сняли в центре Питера - тут вам вся "братская любовь" от ???????????????? к ????????украинцам и Украине в целом! https://t.co/amvMRUsAo2

— Aliev Eldar (@aliev_aliev) January 19, 2019

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна
В тему