Відео

«Убл*дку, маєш усіх в ср*ці?»: у Львові маршрутник розпустив руки до підлітка (відео)

«Убл*дку, маєш усіх в ср*ці?»: у Львові маршрутник розпустив руки до підлітка (відео)

Водія громадського транспорту не влаштувало, що неповнолітній хлопець хотів скористатися належними пільгами, пише ресурс «Галіція-ньюз».

У Львові водій маршрутного автобуса, не встидаючись камери, шарпав у салоні пільговика. Шофер маршрутки атакував підлітком, котрий хотів скористатися пільгою на проїзд. Усе це неподобство знімала на свій смартфон пасажирка і згодом опублікувала в Мережі.

Не бажаючи безкоштовно везти хлопця, маршрутник зчинив «шкандаль»: облаяв хлопчину з голови до ніг, обзиваючи «убл*дком». Словесна перепалка між ним і юним пасажиром швидко переросла у рукоприкладство: кермувальник шарпав тинейджера за лямки наплічника, маючи намір виволікти із автобуса. Стався інцидент позавчора, 12 истопада, у міській маршрутці № 13.

Конфлікт виник на тому ґрунті, що неповнолітній хотів скористати з пільги, а водій наполягав: право безкоштовного проїзду поширюється виключно на школярів, але не на учнів училищ. Нечіткість формулювань у правилах проїзду обидві сторони намагалися звернути на свою користь.

Пасажири заступалися за молоду юдину, та маршрутник уперся рогом: далі лаяв і шарпав юнака, і дядькові було невтямки, чому це він не має права виставити зі свого автобуса небажаного пасажира.

Крім того, він додав, що хлопець не вперше натрапляє на нього і намагається скористатися пільговим проїздом.

Скандал показав, що в правилах перевезень пільгових категорій пасажирів явно не вистачає чітких формулювань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії водій збив матір з малюком, а потім зачинився у авто, бо боявся, що поб’ють

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна, львів
В тему