Відео

У Росії вчителька пригрозила учням розстрілом за напис на дошці «Путін - злодій» (відео)

У Росії вчителька пригрозила учням розстрілом за напис на дошці «Путін - злодій» (відео)

Педагог поважного віку пригадала старшокласникам історію: за радянських часів за таку зневагу до глави держави їх би розстріляли.

Інцидент стався напередодні, 13 листопада, в одній зі шкіл Красноярського краю, РФ. Учителька погрожувала дітям розстрілом за напис «Путін – злодій». Пише ресурс «Фішки».

В одній із красноярських шкіл хтось із учнів старших класів вирішив пожартувати – написав на дошці слова «Путин – вор». Учителька історії, прийшовши на урок, здійняла із цього приводу справжню бучу. І в таких фарбах «пропісочила» хуліганів, що прямо любо слухати: тут вам і розстріл, і любов до «родіни», і поліція, і суд…

путин вор

Учора Євдокія Ковалева, викладач історії та суспільствознавства школи № 20 селища Тайожний Красноярського краю, виявила на класній дошці напис «Путін – злодій».  І вирішила провести із учнями 10 А ґрунтовну виховну бесіду. Зокрема, розповіла школярам, що за такі витівки у СРСР розстрілювали. Крім того, вчителька сказала дітям, що вони ще дякувати їй повинні за те, що вона не стала викликати поліції. Також погрожувала російському молодняку «тілоохоронцем Путіна».

«Президент наш, якому 10 А вчора завдав найглибшої образи, за яке в радянський час був би розстріл!.. – почала свою епічну промову російський педагог. – Ще раз повторюю, якби я пустила в хід усе це і викликала поліцію… це я не стала просто накликати ганьбу на школу. Вмовили мене вчора, хоча зо вісім людей учителів погано відгукуються про поведінку у вашому класі, а через поведінку упала й успішність. Ще раз кажу: дякуйте, що я не розкрутила це діло», – виголосила вчителька, не помічаючи, що її знімають на мобілку.

«Я думаю, що після цього інциденту жодне лихослів’я не буде написано в будь-чию адресу. А тим, хто, або тому, хто написав, я раджу: напишіть це слово, запечатайте у конверт і надішліть. Я вам підкажу адресу: Москва, Кремль, Адміністрація президента. Там швиденько вилетять сюди і розберуться. У Путіна тіло охоронці є! Його охороняють. А якийсь учень чи учениця 10 А раптом звинувачує його у злодійстві. У вас є докази? Все, я закінчила!» – вичитала учням педагог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:В Росії рятувальники перед приїздом начальства косять... сніг (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему