Відео

Кінопрем’єри тижня: дракони, ельфи і сексуальна Шарліз Терон (відео)

Кінопрем’єри тижня: дракони, ельфи і сексуальна Шарліз Терон (відео)

Що можна подивитися у кінотеатрах – пише vesti-ukr.com.

«Трон ельфів»

Анімація, США, Китай; 2017

Режисери: І Ге, Сун Юефен

Продовження мультфільму «Гніздо дракона» 2014 року, знятого за однойменною відеогрою. Тоді молодий, хоробрий і незграбний воїн Ламберт розправився з кровожерливим Чорним Драконом, який вселяв жах в жителів ельфійських земель Альтера. У «Троні ельфів» Ламберт отримує запрошення на весілля ельфійської принцеси, де зможе побачити свою подружку Лію. Вони не бачилися вже два роки, і хлопець зрозумів, що закоханий у неї.

Поки він летить на побачення в казкову країну, володарка Темних ельфів Олена має намір зірвати весілля і викрасти кристал Чорного Дракона, що дає його власникові повну владу над жителями Альтери. До речі, в Китаї ця анімація стала рекордсменом прокату в 2016 році (там вона вийшла раніше).

«Операція «Ентеббе»

Трилер, Британія, 2018

Режисер: Жозе Паділья

В ролях: Розамунд Пайк, Даніель Брюль, Едді Марсан, Бен Шнетцер

Це вже четвертий фільм, заснований на теракті, що стався в 1976 році в Ентеббе, після картин «Перемога в Ентеббе», «Рейд на Ентеббе» і «Операція «Йонатан». Але каркасом для цього трилера послужила документальна книга Саула Девіда «Операція «Блискавка» (вийшла в 2015-му), в якій є реальні подробиці рятувальної операції.

Четверо терористів у 1976 році захопили літак Air France з 248 пасажирами і 12 членами екіпажу на борту, що летів рейсом Тель-Авів – Париж. Але терористи змусили пілотів приземлитися в дружній їм Уганді, в аеропорту «Ентеббе». І висунули умови: якщо протягом тижня не будуть звільнені палестинці, що перебувають у в’язницях Ізраїлю, пасажири помруть. Операція з порятунку заручників перетворилася на справжній трилер.

До речі, знімальним майданчиком для фільму став аеропорт Мальти. І через день після закінчення зйомок поруч із майданчиком приземлився реально викрадений лівійський літак, викрадачі якого були озброєні гранатами і гвинтівками.

«Небезпечний бізнес»

Комедійний бойовик

США, Австралія, 2018

Режисер: Неш Едгертон

У ролях: Шарліз Терон, Аманда Сейфрід, Алан Рак, Джоел Едгертон

Гарольд – чесний хлопець, який хоча і очолює фінансовий відділ великої фармацевтичної компанії, але сам на мілині. Не складається у нього і з жінками: дружина є, але при першій нагоді шукає йому заміну, а бос – довгонога стервозна блондинка Елейн – терпіти не може Гарольда, тому розмова про чесне підвищення зарплати не має сенсу. І раптом його відправляють у Мексику відвезти секретну формулу медичної марихуани. Уже на місці Гарольд з’ясовує, що його компанія була, по суті, наркокартелем... Розгніваний хлопець із формулою в кишені ініціює власне викрадення. А тим часом на нього відкривають полювання місцеві наркобарони і спецслужби США, а Елейн не збирається платити за нього викуп.

Начальницю Гарольда зіграла Шарліз Терон, яка останнім часом усе частіше з’являється в ролі екранних лиходійок. Вона ж стала і одним з продюсерів проекту. До речі, ця комедія була знята кіностудією найбільшого онлайн-ритейлера Amazon, яка з’явилася всього кілька років тому. Серед останніх гучних прем’єр Amazon Studios – «Колесо чудес» Вуді Аллена. Планується, що за рік студія випускатиме десяток авторських картин з бюджетом $5–25 млн.

«Кікбоксер: Реванш»

Бойовик

США, 2018

Режисер: Дімітрі Логотетіс

У ролях: Ален Муссі, Крістофер Ламберт, Жан-Клод Ван Дамм, Майк Тайсон

Класика відеосалонів 90-х і один з кращих фільмів Ван Дамма повернувся на екрани через майже 30 років і в потрійному розмірі. У 2016 році вийшов римейк «Кікбоксера» 1989 року, зараз – сиквел «Кікбоксер: Реванш» і анонсований «Кікбоксер: Синдикат». Причому із Жан-Клодом у всіх трьох частинах. Правда, роль молодого бійця Курта Слоана, яка зробила Ван Дама зіркою, тепер у 37-річного канадського каскадера Алена Муссі. До речі, коли «Ваня» був Куртом, йому не було й 30! У цих картинах у 57-річного актора роль наставника Дюрана – сухорлявого, в капелюсі та окулярах, який тепер грає не тільки м’язами, але і міцними мудрими фразами.

Курт Слоан, замість того щоб захистити свій чемпіонський титул MMA, опиняється в тайській в’язниці. Йому обіцяють свободу і $2 млн після одного поєдинку – смертельного. Його противник Монгкут – справжній гігант, зріст якого більш як два метри, а вага – понад 180 кг. До речі, його зіграв Гафтор Юліус Бйорнссон, багаторазовий призер змагань «Найсильніша людина планети», який виконав роль Грегора Клігана на прізвисько Гора в «Грі престолів». З’явиться в картині й культовий боксер Майк Тайсон – зек, який допоможе Курту підготуватися до бою в ролі спаринг-партнера.

«Жага смерті»

Трилер, США, 2018

Режисер: Елай Рот

У ролях: Брюс Вілліс, Вінсент Д’Онофріо, Елізабет Шу, Дін Норріс

Глядачі побачать, як люблячий чоловік і блискучий хірург Пол Керсі трансформується в нещадного вбивцю. Це римейк однойменного фільму Майкла Віннера 1974 року від творців «Безславних виродків» і «Козирних тузів». Але якщо тут події відбуваються в Чикаго, то в оригінальному фільмі це був Нью-Йорк і головний герой картини не архітектор, а лікар.

Щодня пацієнтами Пола стають жертви насильства, в якому захлинається місто. Якось до нього в будинок, де були дружина Люсі і дочка Джордан, вривається банда злочинців. Дружина гине. Поліція завалена нерозкритими справами, так що надії, що вбивці будуть знайдені, немає. Пол відкладає скальпель і купує пістолет, щоб по одному відстрілювати злочинців.

До речі, розробка фільму почалася ще десять років тому і тоді на головну роль планувався Сильвестр Сталлоне, він же хотів сісти і в режисерське крісло, зробивши головного героя копом, які звикли все вирішувати без пістолета. Але після «творчих розбіжностей» ця роль дісталася Брюсу Віллісу, який молодший за 71-річного Сталлоне на вісім років.

«Тихе місце»

Жахи, США, 2018

Режисер: Джон Красінскі

В ролях: Емілі Блант, Джон Красінскі, Ноа Джуп, Міллі Сіммондс

Сценарій до фільму жахів написав актор Джон Красінскі («Як все заплутано», «Усі люблять китів», «Пророк»). Він зіграв головну роль – фермера Лі Еббота. А його дружину – Евелін Еббот – його справжня дружина актриса Емілі Блант («Молода Вікторія»).

Ебботи живуть на віддаленій фермі, на вигляд вони звичайна сім’я, але від правил, встановлених в їхньому будинку, не по собі. По дому вони ходять без взуття, в спілкуванні між собою частіше використовують жести. Їхнє головне правило – тиша. На сімейство фермерів полюють монстри, які вираховують своїх жертв по звуку, але до такого німого життя ніяк не можуть звикнути їхні маленькі діти – Ріган, Маркус і Бо. Ситуація ускладнюється і тим, що Евелін ось-ось народить... До речі, роль Ріган виконала актриса Міллі Симмондс – дівчинка, котра через передозування ліків глуха з дитинства.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему