Відео

Юлія Тимошенко оговталась після пластичної операції (відео)

Юлія Тимошенко оговталась після пластичної операції (відео)

Нещодавно користувачі Мережі розкритикували фотографії Тимошенко, на яких політик була з опухлим обличчям після пластики.

Фото, на яких видно, що Тимошенко напередодні відвідувала чи то пластичного хірурга, чи то косметолога, з’явилися ще під час візиту лідера партії «Батьківщина» у Вашингтон, де відбувався 66-й Національний молитовний сніданок, який проходив у лютому в готелі "Вашингтон Гілтон".

На цих фото добре видно, що лице жінки помітно опухле та неприродно випукле. Проте вже 23 березня, коли Тимошенко вперше прокоментувала ситуацію стосовно справи Савченко, її зовнішній вигляд значно покращився.

Цікаво, що за спостереженнями спеціалістів, 57-річна пані Тимошенко досить часто використовує уколи краси. Зокрема, косметологи помітили, що жінка практикує мезотерапію волосся. Це ін'єкційна косметологічна процедура, коли за допомогою шприца вводиться безпосередньо в шкіру голови вітамінний коктейль, необхідний для росту і життєвої сили волосся. Один сеанс мезотерапії включає близько 200 уколів. Також експерт зазначив, що за певний період часу мімічні зморшки на обличчі леді Ю зникають. 

Читайте також: Український пранкер прокоментував фейк про 300 загиблих у Кемерові (відео)

Найімовірніше, це відбувається за рахунок уведення ботоксу – ботулоксину типу А. Щодо втручання пластичного хірурга, то, ймовірно, Тимошенко робила кругову підтяжку обличчя (мочка вуха трохи приспущена і натягнута вниз) і рівняла спинку носа (за допомогою гіалуронової кислоти або завдяки легкій пластичній операції). Крім носа, Тимошенко могла також заповнювати кислотою губи – це допомагає розгладити вікові зморшки.

Як виглядає на відео Юлія Тимошенко, дивіться самі:

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему