Відео

Які роботи отримали премію «Золотий глобус»? (відео)

Які роботи отримали премію «Золотий глобус»? (відео)

7 січня в Беверлі-Гіллс відбулася 75-а церемонія вручення премії «Золотий глобус». Хто і за що був нагороджений?

Премія «Золотий глобус», яку ще називають репетицією «Оскара», одна з найпрестижніших у світі. Хто ж отримав почесні нагороди?

Повний список переможців «Золотого глобуса-2018»

«Три білборди на кордоні Еббінг, Міссурі» – найкраща драма, найкраща жіноча роль (драма) – Френсіс Макдорманд, найкращий актор другого плану – Сем Рокуелл, найкращий сценарій – Мартін МакДонах.

Сюжет розповідає про матір-одиначку Мілдред Хейз, яка самостійно намагається розкрити вбивство своєї дочки-підлітка Анджели, котру зґвалтували і вбили. Для цього вона орендує три рекламні білборди, розташовані на під’їзді до міста, і вивішує там три плакати з короткими написами, що нагадують про вбивство Анджели і бездіяльність шерифа Білла Віллоубі.

 

«Леді Берд» – найкраща комедія або мюзикл; найкраща жіноча роль (комедія або мюзикл) – Сірша Ронан.

Фільм розповість про ученицю старшої школи, яка шукає своє місце у світі.

 

«Форма води» – найкращий режисер – Гільєрмо дель Торо, найкраща музика до фільму – Олександр Деспла.

1962 рік. Протистояння СРСР і США. Елайза живе одноманітним життям та працює прибиральницею в секретній військовій лабораторії. Через травми, перенесені в дитинстві, вона залишилася німою. У лабораторію привозять амфібію, схожу на гуманоїда. Елайза починає спостерігати за істотою і поступово між ними виникає своєрідний зв’язок. Коли Елайза дізнається, що предмет її прихильності збираються вбити і препарувати, вона погоджується взяти участь у таємній операції з порятунку істоти.

 

«Велика маленька брехня» – найкращий міні-серіал або фільм для ТБ, найкраща актриса міні-серіалу або фільму для ТБ – Ніколь Кідман, найкраща актриса другого плану в серіалі – Лора Дерн, найкращий актор другого плану серіалу, міні-серіалу або фільму для ТБ – Олександр Скарсгард.

Сюжет досить неординарний. На благодійному балу в школі відбувається вбивство, проте ім’я жертви до кінця останньої серії не називають. Серіал розповідає про декілька місяців, що передували події; в центрі оповідання – п’ять сімей, чиї діти ходять в один клас. Усі ці сім’ї якимось чином пов’язані з убивством...

 

«Дивовижна місіс Мейзел» – найкращий телевізійний серіал (комедія або мюзикл), найкраща актриса серіалу (комедія або мюзикл) – Рейчел Броснахен.

Сюжет розгортається у Нью-Йорку, 1958 рік. Від домогосподарки Міріам «Мідж» Майзель іде чоловік Джоел, заявивши, що у нього інтрижка на стороні. Мідж відправляється за підтримкою до батьків, однак ті лише розчаровані вибором дочки супутника життя. Тоді вона йде в клуб, де Джоел вечорами намагався виступати зі стендапом (насправді лише читав чужі жарти), і несподівано її імпровізована промова має шалений успіх. Так для Мідж починається нове життя...

 

«Розповідь служниці» – найкращий телевізійний серіал (драма), найкраща актриса серіалу (драма) – Елізабет Мосс.

Дія відбувається в майбутньому у вигаданій тоталітарній державі, яка розташована на території сучасних США і постійно веде війну із сусідніми країнами. В майбутньому тільки одна зі ста жінок здатна мати дитину, тому в республіці дівчат із простого народу відправляють у спеціальні табори, де їх готують до виконання єдиної функції – зачаття і народження дітей для офіцерів, чиї дружини не здатні на це.

 

«Темні часи» – найкраща чоловіча роль (драма) – Гері Олдман.

«Горе-творець» – найкраща чоловіча роль (комедія або мюзикл) – Джеймс Франко.

«Крижана стерва» – найкраща актриса другого плану – Еллісон Дженні.

«На межі» – найкращий фільм іноземною мовою, режисер Фатіх Акін (Німеччина).

«Найбільший шоумен» – найкраща пісня – This Is Me.

«Таємниця Коко» – найкращий анімаційний фільм.

«Це ми» – найкращий актор серіалу (драма) – Стерлінг Браун.

«Майстри не на всі руки» – найкращий актор серіалу (комедія або мюзикл).

«Фарго» – найкращий актор міні-серіалу або фільму для ТБ.

Почесна премія імені Сесіля Б. де Мілля – Опра Вінфрі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему