Відео

Як маленькі українці заробляють мільйони на YouTube? (відео)

Як маленькі українці заробляють мільйони на YouTube? (відео)

Поки ви сидите в офісах, ці юні блогери вже оперують величезними сумами грошей. Українські діти, незважаючи на юний вік, вміють непогано заробляти.

Маленькі українці активно освоюють YouTube, що допомагає їм непогано заробляти. Ви здивуєтеся, але деякі діти у свої п’ять років мають дохід у кілька тисяч доларів!

Т1.ua  вирішив познайомити вас із дітьми-блогерами з України, які здатні дати фору навіть багатьом топ-менеджерам.

Kid’s Roma Show і Kid’s Diana Show

Батьки створили своїм дітям – Ромі і Діані – канали на Youtube в 2015 році. Сьогодні на Діану підписалися майже 4 млн користувачів, а на канал її брата – 3,6 млн.

Дохід обох сторінок за 2,5 року сягнув майже $1,5 млн. Щомісяця сім’я Діани і Роми заробляє на відео з ними по $50 тис., пише Styler.

 

Мister Max

Містер Макс – брат Міс Кеті. Він теж робить огляди іграшок, розкриває секрети свого повсякденного життя і влаштовує різні змагання із сестрою.

Кількість підписників Макса становить понад 3,7 млн. Щомісячний дохід каналу оцінюють у понад $45 тис.

До речі, батьки Макса та Каті – Андрій і Оксана – відкрили канал Miss Katy 2,5 року тому. А не так давно сім’я переїхала з Одеси в Лондон.

 

Miss Katy

Катя – молодша сестра містера Макса. І вона навіть ще більш популярна за свого братика. Що вона робить? Ну, наприклад, готує гамбургери з пластиліну... І подібні відео маленької одеситки сподобалися п’яти мільярдам людей. У каналу понад 3,7 млн підписників. А дохід Каті становить від $45 тис. на місяць.

 

Nikol Crazy Family

Цей канал веде дівчина Ніколь Роговцева. Родина Ніколь – з Донецька. Зараз живуть у Лос-Анджелесі.

На каналі Nikol Crazy Family вона разом із батьками і сестрою Алісою оглядає найсучасніші дитячі іграшки, показує свої подорожі та те, як відпочиває з рідними.

На канал підписано 2,5 млн користувачів. Щомісяця дівчинка заробляє $20 тис.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему