В центрі уваги

Як вибрати найкращі курси англійської мови

Як вибрати найкращі курси англійської мови

Вивчити англійську мову можна різними способами, залежно від ваших можливостей, побажань та самоорганізації. Та досі найефективнішим та найменш затратним в грошовому та часовому вимірі є хороші курси. І коли стоїть питання як вибрати курси англійської мови, тут не варто поспішати та йти на перші, які трапляться. Проаналізуйте пропозиції та виберіть найкращих Звичайно, вам може пощастити, але краще не ризикувати і в усьому гарненько розібратися. 

Вивчаємо іноземну лише у найкращих 
Вивчаємо іноземну лише у найкращих 

Визначаємо параметри вибору курсів англійської мови

З чого ж почати вибір курсів англійської? Спершу варто визначитися з метою навчання, тобто дати відповідь на питання: “чого я хочу досягти”. Далі визначаємо точку старту: чи є у вас базові знання або ж потрібно починати з нуля. Порада: якщо є якісь знання, але ви не впевнені в їхній якості, можна освіжити цей курс, пройшовши його інтенсивно.

Далі визначаємо час, за який ми хочемо досягти своєї мети. Тільки ж не забувайте про реалістичність та досяжність, щоб не розчаруватися в собі, курсах і не опустити руки. 

Якщо ви уже маєте певний рівень і знання англійської мови потрібні, наприклад, для професійної діяльності чи вступу до іноземного вишу, можна розглядати курси з відповідними програмами. 

Онлайн чи офлайн формат занять з англійської мови залежить від вашого комфорту та сприйняття. Наприклад, курси онлайн додають більше мобільності та розширюють параметри пошуку, ви можете шукати мовну школу не лише в своєму місті чи районі, а й в інших містах. 

Інтенсивність занять теж залежить від ваших побажань, можливостей приділити вдосталь часу на роботу з викладачами та самостійно, а також від дедлайнів. Якщо у вас уже за пів року іспити чи співбесіда, варто вибирати максимальну інтенсивність. Але якщо ви не обмежені у часі, варто вибирати школу англійської мови з максимально комфортним графіком, але не рідше, ніж двічі на тиждень. 

Ще один параметр, за яким вибираємо школу — вартість. Тут варто звернути увагу, що входить у ціну: скільки годин занять, матеріали, додаткові можливості, наприклад, доступ до медіабібліотеки, розмовні клуби, майстер-класи чи консультації. 

Фільтруємо та вибираємо найкращих 

Окресливши основні параметри, за якими будете вибирати курси англійської мови, переходимо до пошуку. Найкраще з цим завданням впораються сайти агрегатори, на яких зібрані більшість пропозицій для вивчення англійської в країні. Задайте параметри пошуку й переходьте до аналізу пропозицій та рейтингів. Коментарі вам допоможуть виставити пріоритети та обрати декілька найбільш відповідних шкіл для вивчення англійської мови. 

Після того, як список скоротили до двох-трьох варіантів, спробуйте поспілкуватися з викладачами чи представниками школи, пройти співбесіду та тестування, за можливості — пробний урок. Вам має підійти не тільки ціна, графік та формат, а й методики викладання і підхід до студентів викладачів, адже від цього залежатиме половина успіху. Решта — справа за вами.  

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему