В центрі уваги

«Зневажати закон не можна», - Олександр Омельчук до влади Горохова

«Зневажати закон не можна», - Олександр Омельчук до влади Горохова

Між Луцької районною радою та Горохівською міською радою давно точаться суперечки, адже останні заблокували важливий соціальний проект - передачу приміщень колишніх ФАПів під житло для медиків, освітян, поліцейських, рятувальників тощо.

Як зазначив голова райради Олександр Омельчук під час пресконференції 30 листопада, все почалося з того, що влада Горохова почала «захоплювати» майно.

«Окрім цього, вони ще й самовільно почали витрачати кошти на ті приміщення, що їм не належать. Наприклад, виставляли їх на Prozorro. Нині проти них порушено 8 кримінальних справ. Це стосується й викрадення автобуса. Взагалі парадокс, ще світ такого не бачив. Зневажати закон не можна, він є для всіх. Ми дійдемо до анархії, якщо будемо так себе поводити», - сказав Омельчук.

Нагадаємо, посадові особи Горохівської міської ради та депутати викрали автобус марки «Yuoyi».

Він наголосив, що саме через це Луцька районна рада не мовчить, а звертається у правоохоронні органи, які порушують справи проти Горохівської міськради.

«Колізія в тому, що автобус, який викрали, залишили на зберігання в тому ж підприємстві, з якого його «потягнули». Ви його вкрали, але вам лишили це майно на зберігання. Де таке є в світі? Ви таке бачили? А от в нас є», - ділиться Олександр Омельчук.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: горохів, Волинь, Луцька районна рада
В тему