В центрі уваги

Де у Луцьку придбати твердопаливний котел, що довго служитиме

Де у Луцьку придбати твердопаливний котел, що довго служитиме

Якщо вам не було часу подумати про опалення в будинку, або ви не встигли придбати твердопаливний котел, вагаєтесь з вибором, виникає безліч питань, тоді ця інформація буде для вас корисною.

Ми допоможемо розібратися у твердопаливних котлах та розповімо, де краще їх купити в Луцьку.

У матеріалі t1.ua ми розглянемо найпопулярніші питання при виборі: як обрати? яка модель краща? якої потужності повинен бути котел, щоб забезпечити всі потреби?

Автономні системи опалення на твердому паливі завойовують все більше уваги з боку споживачів і користуються особливою популярністю в нашій країні. Багато хто задається питанням: «Як вибрати твердопаливний котел?" Адже на сучасному споживчому ринку присутня величезна кількість моделей, які наділені різними корисними властивостями і функціями в силу своїх конструктивних особливостей. Тому в цьому питанні перед здійсненням покупки варто розібратися більш детально.

Котел - основний елемент системи опалення. Неправильно обраний і встановлений котел, не тільки призведе до поганого нагрівання і короткого терміну служби, але також може стати причиною аварії, пожежі чи вибуху.

Сьогодні так багато модифікацій твердопаливних котлів, що це аж спантеличує покупців. Через це їх вибір - це складне завдання.

Надзвичайно низька ціна твердого палива часто призводять до купівлі дешевого котла. Проте зверніть увагу, що невеликі початкові інвестиції можуть привести до більш високих втрат енергії і водночас до збільшення витрат на паливо.

На стабільну та продуктивну роботу твердопаливного котла впливають:

-технічно правильно влаштований димохід;

-приточна вентиляція;

-наявність антиконденсаційного клапану на зворотній лінії котла;

-якість палива.

 Як обігріти свій будинок ефективно?!

Одним із варіантів твердопаливних котлів, що є на ринку України, - сталеві твердопаливні котли ТМ Thermo Alliance.

Серія Vulcan володіє широким асортиментом (від 14 до 100 кВт), який дозволяє забезпечити теплом не тільки приватні будинки, а й комерційні та промислові приміщення. В асортименті представлені котли, як з автоматикою (Vulcan PLUS), так і без (Vulcan), а також представлені котли з автоматичною подачею палива (Vulcan AUTO) 5-го класу. Для виготовлення котлів серії Vulcan, використовується сталь товщиною 6 мм, яка дозволяє експлуатувати котли значний проміжок часу.

Лінійка твердопаливних котлів серії Ferrum FSF дозволить забезпечити теплом практично будь-який приватний будинок. Високоефективна конструкція дозволяє отримати високий ККД, тобто мінімізувати витрати на паливо. Всі котли мають можливість підключення механічного регулятора тяги і системи автоматики. Трьохдверна конструкція дозволяє легко експлуатувати котел. Висока якість збірки і товщина сталі теплообмінника 4-6 мм дозволяють котлу служити протягом тривалого терміну.

Переваги продукції торгової марки Thermo Alliance:

  • Якість. Краща продукція від провідних виробників. Контроль якості на всіх етапах виробництва.
  • Широкий асортимент.
  • Доступність всієї продукції для українського споживача.

У магазині вам гарантують:

  • оперативну доставку по Луцьку та в будь-яку точку України;
  • можливість вибору зручного способу оплати і доставки;
  • безкоштовну консультацію і допомогу у виборі;
  • можливість оптової купівлі.

Твердопаливні котли зроблять ваш будинок теплішим і комфортнішим!

Сподіваємося, що ці поради допоможуть вам у виборі котла. У той же час нам нагадують, що зимовий сезон не за горами. Тому, якщо ви плануєте купити котел, ви повинні зробити це зараз.

Якщо хочете дізнатися більше, телефонуйте:

(067) 447-0549, (050) 433-7718

Ознайомитися з продуктом Ви можете, завітавши в магазин Теплий Дім  за адресою:

м. Луцьк, Привокзальний майдан,1.

Пошта: t-dim.com.ua@ukr.net

Youtube

Facebook

Instagram

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, зима
В тему