В центрі уваги

Що подарував «Кромберг енд Шуберт» луцьким першачкам

Що подарував «Кромберг енд Шуберт» луцьким першачкам

У Луцьку учні школи №10 перед новим навчальним роком отримали подарунки від заводу «Кромберг енд Шуберт Україна Лу».

26 серпня компанія подарувала наплічники 41 учню.

Як розповіла заступниця директора з навчально-виховної роботи Раїса Кудряшова, діти та їхні батьки дуже вдячні та задоволені таким презентам.

«Це вже четвертий рік поспіль «Кромберг енд Шуберт» надає нам допомогу. Цьогоріч наплічники отримали діти пільгових категорій. Батьки оцінили такий щедрий дарунок, адже рюкзаки дуже дороговартісні.

Це вагома допомога особливо в час карантину, адже частина батьків залишилися без роботи й будь-яких доходів», - розповіла Раїса Кудряшова.

Вона додала, що у школі раді такій співпраці, адже компанія щорічно допомагає НВК.

«Нашим діткам робили подарунки до Святого Миколая, для призерів, для діток-сиріт і для дітей з інвалідністю», - зауважила пані Раїса.

У компанії повідомили, що традицію випроводжати до школи першачків вони започаткували давно.

«Кожного разу нам безмежно приємно спілкуватися з майбутніми лікарями, інженерами, письменниками, акторами, водіями, будівельниками, які нині йдуть в перший клас і з дитячою цікавістю про все запитують. Ми ж розповідаємо.

Наприклад, не всі, навіть, старші школярі, знають, що такий відомий автомобіль, як BMW бере свій початок в Луцьку. А наші нові друзі знають і вже з нетерпінням чекають екскурсії на «Кроберг енд Шуберт Україна Лу», - зазначають у заводі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, школа, допомога, Кромберг енд Шуберт
В тему