В центрі уваги

«Без єднання не буде майбутнього». У Луцьку громадські активісти об'єднуються, щоб балотуватися в міськраду

«Без єднання не буде майбутнього». У Луцьку громадські активісти об'єднуються, щоб балотуватися в міськраду

У Луцьку створюють об’єднавчу платформу державницьких патріотичних сил у місті та на Волині.

Про це йшлося 20 серпня на пресконференції керівника Громадського руху «Народний контроль» у Волинській області Павла Данильчука, керівниці ГО «Розвиток мікрорайонів міста» Наталки Грушки та керівника обласної організації політичної партії «Народний рух України» Дмитра Климука.

«Нас непокоїть те, що відбувається в місті, області та в Україні. Почався процес підготовки до місцевих виборів, з’явилося багато олігархічних проектів.

Багато різних політичних сил намагаються зараз розірвати електорат і донести свою позицію. Державницькі сили мають єднатися, бо без єднання не буде майбутнього. Це єдиний аргумент проти злочинної влади», - сказав Данильчук.

Дмитро Климук  зауважив, що «Народний рух України» завжди ставив інтереси держави на перше місце.

«Саме тому жоден олігарх не зміг захопити партію, хоч напади були не раз. Інколи вони закінчувалися розколами чи послабленням руху.

Сьогодні молоде покоління «рухівців», виховане на ідеях Чорновола, готове взяти на себе відповідальність і кинути виклик олігархату, як 30 років тому наші старші побратими кинули цей виклик радянській владі й перемогли», - додав Климук.

Керівниця ГО «Розвиток мікрорайонів міста» Наталка Грушка поділилася, чому їхня організація вирішила боротися за депутатські крісла.

«Відстоюючи інтереси свого мікрорайону, два роки тому ми вирішили об’єднатися в громадську організацію. Ми розуміли, що тільки в єднанні ми будемо сильніші. Напередодні місцевих виборів зрозуміли, що мусимо переформатуватися з  громадських активістів у депутатів, аби мати більше можливостей для розвитку свого міста», - зазначила вона.

Насамкінець Павло Данильчук зауважив, що вибори пройдуть, але єднатися на благо країни потрібно завжди.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Волинь, Політика, Україна
В тему

Останні матеріали