В центрі уваги

Як швидко і вигідно купити авто зі США: підказки від WEST AUTO HUB

Як швидко і вигідно купити авто зі США: підказки від WEST AUTO HUB

Можливість зекономити 30-40% бюджету та розширена комплектація —  дві з багатьох переваг, які спонукають українців все частіше обирати автомобілі зі США.

Щоправда, вони постають перед нелегким вибором, адже для того, щоб придбати таке авто потрібно або особисто займатися пошуком, покупкою, оформленням документів і транспортуванням, або ж звернутися до компаній, які цим займаються.

На Волині незмінним лідером у наданні автомобільних послуг залишається компанія WEST AUTO HUB, професійні менеджери якої допоможуть вам і підібрати, і придбати, і доставити авто зі США без зайвих турбот.

«Доставити авто можна з будь-якого штату Америки, головне перед цим обрати і оформити купівлю тієї моделі, яка вам сподобалася. Якщо ви самостійно обрали авто, то ми залюбки допоможемо у транспортуванні його в Україну. Якщо ні, то доручіть все нам і забудьте про зайві турботи. Ми співпрацюємо тільки з відомими аукціонами в США, такими як IAAI, Copart, Manheim, де продають як цілі авто, так і пошкоджені», - розповів провідний спеціаліст купівлі авто з аукціону в США Андрій Гуцалюк.

Андрій Гуцалюк
Андрій Гуцалюк

Ось 5 простих кроків, щоб без проблем купити авто зі США з WEST AUTO HUB:

Оберіть потрібну модель авто

Для цього як ніколи в нагоді стане персональний менеджер, який підбере можливі варіанти авто, виставлені на аукціоні.

«Спочатку ми розмовляємо з клієнтом, уточняємо, який тип авто шукаємо, модель, марку, на який бюджет розраховуємо. Уточнюємо, які пошкодження допустимі при виборі авто. Потім або в офісі, або в телефонному режимі вибираємо авто із запропонованих мною варіантів. Вивчаємо історію авто і вирішуємо, чи варто його купувати чи ні», - уточнює Андрій Гуцалюк.

Підрахуйте фактичну вартість покупки

Для клієнта не повинен бути несподіваним ремонт авто та витрати на його транспортування та оформлення.

«Все залежить від бюджету клієнта. Наприклад, клієнт не хоче битий автомобіль, але хоче новий з малим пробігом та багатою комплектацією. Ми шукаємо. Є такі аукціони, на яких можна купити таке авто і його придбати буде значно вигідніше, ніж в Україні», - пояснює спеціаліст.

Укладіть договір, щоб бути юридично захищеним

Цей договір зобов’язує сторони до виконання своїх обов’язків: компанію гарантувати якісну доставку купленого автомобіля, покупця вчасно оплатити платежі.

Перевірте інформацію про авто

При покупці авто варто звернути увагу на рік і дату випуску, чи були замінені деталі авто, чи було воно пошкоджене, чи пофарбоване. Слід придивитися до пробігу авто, чи не було зменшено показник одометра.

Перевіряємо чи підтверджений пробіг згідно Carfax, де відображена вся його історія: чи бувало в ДТП, кількість власників, якість обслуговування, показники одометра, тобто пробіг.

Оплатіть покупку

Вартість послуги, починаючи від пошуку авто, юридичний супровід до реєстрації на українських номерах, обійдеться для фізичної особи лише в 500 доларів.

«Після оплати автомобіля працівники транспортної компанії в США приїжджають і забирають його з аукціону, додатково фотографують, щоб продемонструвати, яким авто відправляється до нас. Тоді його вантажить в контейнер і він пливе або у порти Литви, або в Одесу. Як показує практика, через Литву авто доставляється набагато швидше», - розповів експерт.

До речі, WEST AUTO HUB  надає послугу транспортування на територію України всього лиш за 50 доларів.

Як бачите, купувати авто зі США з WEST AUTO HUB неважко, особливо коли весь процес контролює експерт компанії.

Не переконали? Тоді ось вам 12 переваг, щоб купувати авто з WEST AUTO HUB:

  • у WEST AUTO HUB можна зробити все: від покупки до реєстрації авто. Клієнту не треба нікуди їхати, все можна зробити на місці;
  • компанія гарантує фінансову та юридичну прозорість. Клієнт бачить свої платежі і розуміє, що оплачує. Договір гарантує виконання наших зобов’язань перед замовником у визначені терміни;
  • швидка доставка авто. В середньому транспортування займає 1,5 - 2 місяці;
  • WEST AUTO HUB працює для зручності клієнтів, тому всі платежі поділено на етапи, щоб не було фінансового навантаження для покупця та щоб уникнути можливих непорозумінь;
  • персональний менеджер прискіпливо вибирає автомобіль, перевіряє його історію, консультує покупця, аби авто не принесло небажаних сюрпризів новому власнику;
  • компанія надає послугу авто «під ключ» як для фізичних, так і юридичних осіб. Ви не витрачаєте часу на покупку автомобіля, а все роблять менеджери компанії до самої реєстрації авто на ваше ім’я та доставки до вашого під’їзду;
  • WEST AUTO HUB співпрацює як з фізичними, так і юридичними покупцями;
  • компанія пропонує оптовим клієнтам гнучку систему знижок;
Авто зі США з WEST AUTO HUB
  • WEST AUTO HUB співпрацює з компаніями-партнерами і пропонує якісний ремонт щойно придбаного авто зі США;
  • допомагає, за бажанням клієнта, вигідно продати старе авто;
  • співпрацює з банками-партнерами, які на вигідних умовах можуть надати кредит на авто. Клієнт просто подає документи, менеджер передає їх банкам-партнерам, а ті повідомляють, чи згідні надати вказану суму кредиту.

А тепер зізнайтеся, чи всі компанії, які доставляють авто зі США, запропонують вам стільки вигідних умов? Мабуть, ні. Тоді навіщо обирати іншу компанію, коли поруч з вами такий безпечний і вигідний партнер.

WEST AUTO HUB – ваш надійний партнер в купівлі авто зі США.  

Чекаємо на вас за адресою:

Луцький район,

с. Струмівка,

вул. Рівненська, 74.

 Щоб дізнатися більше заходьте на сайт компанії

 WWW.WESTAUTOHUB.UA 

або телефонуйте: +38(067)-587-83-65

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: автомобіль, сша
В тему