В центрі уваги

Благодійники подарували лікарні на Волині кисневий концентратор

Благодійники подарували лікарні на Волині кисневий концентратор

Карантин вніс корективи в корпоративну культуру EpikurTeam, адже на його час були призупинені всі соціальні проекти, щоб не наражати співробітників на небезпеку.

Водночас команда птахофабрики виступила з ініціативою допомогти місцевій лікарні у Володимирі-Волинському та закупила два медичні апарати: “Концентратор кисневий NewLife AS094-10” та Апарат штучної вентиляції легень (ШВЛ) "SV-300 Mindray", вартістю понад півмільйона гривень. 

І вже 17-го квітня перший апарат, концентратор кисневий, прибув та його передали адміністрації лікарні. Про це йдеться на офіційній сторінці підприємства у Фейсбук. 

В той же час, команда птахофабрики продовжує відгукуватися на потреби медиків. Так, раніше були передані засоби спецзахисту - 100 комплектів захисних костюмів, шапочок і масок, та 10 багаторазових медичних комбінезонів.

На завершення, на своїй сторінці у Фейсбук Володимир-Волинська птахофабрика (ТМ "Епікур"), наголосила, що є соціально-відповідальним роботодавцем, не стоїть осторонь проблем нашого регіону і турбується про жителів міста та району. Наступним очікують прибуття апарату штучної вентиляції легень.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: володимир-волинський, Волинь, благодійність
В тему