В центрі уваги

Лучанин створив онлайн сервіс якісних автопослуг VARTA.UA

Лучанин створив онлайн сервіс якісних автопослуг VARTA.UA

Про якісне обслуговування авто без затримок та довгих чекань мріє кожен водій. Водночас кожен кермувальник прагне знати все про репутацію автомеханіка, реальні витрати на ремонт машини та як вберегти себе від шахраїв.

Саме для таких водіїв лучанин Віктор Ковальчук та його однодумець з Тернополя Володимир Лабо вперше в Україні створили новий сервіс замовлення автопослуг VARTA.UA.

Віктор Ковальчук - засновник унікального сервісу автопослуг
Віктор Ковальчук - засновник унікального сервісу автопослуг

Це справжня революція в українському автосервісі, адже:

  • Не водій шукає майстра, а майстер шукає клієнта-водія;
  • Водій може дізнатися все про автомеханіка як фахівця через рейтинг, складений його попередніми клієнтами;
  • Шофер захищений від неякісних послуг договором, який має юридичну силу;
  • Рейтинг автомеханіка, відгуки про його роботу та розцінки доступні кожному на сайті;
  • Можна провести попередню діагностику авто у декількох майстрів і дізнатися про реальний стан власного транспорту та в яку суму обійдеться ремонт;
  • Про недобросовісного, як і про висококваліфікованого автомеханіка можна написати у відгуку та вплинути на його рейтинг. Рейтинг на сайті правдивий, без штучного накручення, який складають на основі відгуків клієнтів;
  • Водій може вберегти себе від шахраїв, зберігаючи оплату за виконану роботу на сервісі сайту і не надсилати її автомеханіку доки не буде якісно виконано весь фронт робіт тощо.

Сервіс убезпечує водія від неякісного ремонту авто, а майстра – від затримки оплати замовлення.

Для цього достатньо зайти на сайт і викласти повідомлення про ремонт тої чи іншої моделі авто. Автомеханіки згодом самі запропонують свої послуги, або ж водій може обрати того майстра, репутація якого викликає найбільше довіри.

Володимир Лаба - співзасновник сервісу
Володимир Лаба - співзасновник сервісу

І не важливо, де проживає водій, адже кваліфікованих автомайстрів достатньо в будь-якому куточку України.

Саме тому Віктор Ковальчук мріє у 2020 році організувати навколо свого сервісу більше 3 тисяч майстрів з різних куточків України, котрі якісно надають послуги по ремонту транспортних засобів.

Планує розширити спектр послуг, щоб кожен автомобіліст міг отримати якісну допомогу вчасно, а спеціаліст – виконати замовлення і одержати достойну плату за свою роботу.

Цей сервіс вперше в Україні працює як для водіїв, так і для автомеханіків. Де перші зможуть без черг та ризику поремонтувати авто, а інші – отримати гідну плату за якісну роботу та репутацію класного фахівця.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, Україна, автомобіль
В тему