В центрі уваги

Де відсвяткувати Новий рік-2020 у Луцьку

Де відсвяткувати Новий рік-2020 у Луцьку

Новорічні свята -  найкращий період для запальних яскравих вечірок, приємних подарунків та виключно гарного настрою! Тому розповідаємо, де і як відсвяткувати Новий рік у Луцьку! 

Новорічні корпоративи в ресторанах, кафе,  барах Луцька - це чудовий привід провести час разом з колегами, підвести підсумки року та запланувати щось нове. Новорічна програма повинна бути веселою, їжа смачною, заклад затишним, а персонал доброзичливим.

Рік 2019-ий наближається до кінця. Він був різним: і продуктивним, і веселим, і напруженим, і неординарним. Ми переживали різні політичні події, переймалися курсом валют та субсидіями, новим законодавством та розмірами податків.

Саме тому кожен з нас чекає, коли можна буде відчути свято в душі, а ще обговорити з колегами плани і надії на майбутній 2020 рік. А найкращим днем для цього стане – ДЕНЬ НОВОРІЧНОГО КОРПОРАТИВУ!

Безперечно, час, проведений на новорічному корпоративі, дуже важливий. Створити святковий настрій зможе правильний вибір ресторану, який запропонує смачні страви для новорічного банкету, талановитого діджея або живу музику, відмінних акторів для ролі Діда Мороза і Снігуроньки, а головне - гарний зал, в якому зручно буде відпочивати як співробітникам маленької фірми, так і багаточисельної корпорації.

Пропонуємо найкращі заклади Луцька для святкування новорічного корпоративу-2020, які пропонують свої сценарії та ідеї. 

AmBar

Новорічний корпоратив! Це, мабуть, одне з найголовніших офісних свят для компанії в році. І організація такого заходу – завжди великий клопіт.

Щоб Ваш свято пройшло бездоганно – бар «AmBar» готовий подарувати новорічний настрій! Зручне розташування – практично у центрі Луцька – є одним із незаперечних плюсів!

На новорічному корпоративі у Луцьку в барі «AmBar» ви з колегами зможете повеселитися на повну, і на власному досвіді показати – хто добре працює, той добре відпочиває!

В барі «AmBar» новорічна вечірка однозначно вдасться! Щедро накриті столи, цікава програма вечора і головне – справжній новорічний настрій, який ви неодмінно захопите з собою після новорічного святкування!

Затишний зал, розрахований на 50 гостей, прикрашений красунею ялинкою, та бенкетна, в якій зручно буде святкувати компанії до 20 людей.

Кухари приготують найкращі страви і врахують всі Ваші побажання. А серед смачнючих «фішок» бару ви маєте неодмінно спробувати «Гальонку з овочами гриль», яка так і тане у роті, та фірмові наливки, що не тільки нададуть святкового настрою, а й вбережуть від ангіни та грипу. Ще б пак, у складі наливок – лише природні інгредієнти: журавлина, мед, калган тощо.

Першокласне обслуговування на новорічному корпоративі забезпечить кваліфікований і уважний персонал. А запрошені музиканти, яких добре знають у Луцьку, допоможуть відчути дух веселощів і чарівництва Нового року.

В барі «AmBar» – гнучка цінова політика. Для одного гостя новорічний корпоратив обійдеться усього в 500  гривень (холодні закуски, гарячі страви, алкогольні та безалкогольні напої), а святкова програма, на якій вас креативно привітають Дід Мороз зі Снігуронькою, вартуватиме 80 гривень/на1 ос.

Все це дозволить втілити в життя різноманітні варіанти сценарію проведення корпоративу і зробить Ваше свято справді незабутнім!

Зручне розташування бару «AmBar»  – практично у центрі Луцька – є одним із незаперечних плюсів!

Отож, завітайте, у Луцьку вул. І. Франка, 44.

Бронювання столиків за номером телефону: +380955785390

Амбар

Black Gold

Хочете весело і зі смаком зустріти Новий Рік-2020? Вибираєте зручне і комфортне місце для оригінальної вечірки і зустрічі важливого свята? Тоді пропонуємо організувати незабутній новорічний корпоратив у Луцьку в ресторації «Black Gold».

Лаконічний інтер’єр ресторації «Black Gold» наповнений деталями королівського стилю, в якому сучасні нюдові тони перемежовуються елегантними елементами чорно-золотого відтінку.

 

Це місце зі зручним розташуванням дозволить вам незабутньо провести креативний новорічний корпоратив, цікаво розважитися, потанцювати та поспівати під музичний супровід запального гурту «Вечорниці», насолодитися звучанням скрипки Анастасії Гарбузи та саксофона Валентина Окапінського, відірватися «на повну» під ді-джейські сети кращих DJ’S Луцька. Гостей на святі розважатиме карколомний ведучий Олександр Гарбуза. Святкова програма коштуватиме 200 гривень з одного гостя.

Авторське меню від шеф-кухаря, теплі салати, рибні та м’ясні стейки, вишукані десерти – тонке та виважене поєднання європейських та українських страв у «Black Gold» стане надзвичайно доречним на новорічному корпоративі.

 

Краса у деталях, смак у компонентах, насолода у емоціях, а новорічний корпоратив у Луцьку – тільки у «Black Gold»!

Чекаємо вас з 21 до 29 грудня за адресою: Луцьк, вулиця Фабрична, 1.

Бронювання столиків за номером телефону: +38 (098) 60 777 99

Сafe De Vino

Новий рік — один з найбільших очікуваних свят. Недарма є така прикмета: «Як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш».

Тож усі з нетерпінням очікують на новорічний корпоратив -  незабутню і яскраву зустріч колег, святкування завершення  робочого року і правильний початок нового.

Хочеться, щоб новорічний корпоратив у Луцьку став неординарною подією? Ресторан Сafe De Vino перетворить ваш івент у новорічну казку, яка надовго запам’ятається вам та вашим колегам!

У Сafe De Vino пречудова атмосфера та  гарні дизайнерські ідеї поєднуються з  оригінальною і неймовірною подачею страв авторської кухні та дружнім відношенням працівників - усе це створює гарний настрій для гостей! 

Святкове меню розраховано на 600 гривень/на одного гостя (закуски, холодні та гарячі страви, алкоголь)

Пропонуємо Вам провести передноворічний  вечір в атмосфері розкоші, під звуки живої музики (у виконанні спеціально запрошених музикантів) в Сafe De Vino.

Всі деталі за телефонами:

  • 098 050 7070
  • 099 050 7070
  • 093 050 7070

Адреса: м. Луцьк, вул. Івана Франка, 61

кафе де віно

Грегорі Кафе

Плануєте відсвяткувати новорічний корпоратив з колегами? Зверніть увагу на пропозицію від «Грегорі Кафе» з цікавою розважальної програмою!

Неймовірно красиві зали (основний зал: 120 людей, бенкетний зал: 20 людей), прикрашені в новорічних традиціях, затишний креативний інтер’єр,  святковий декор на стінах, фото-зони для кращих фотографій в Instagram – в такій новорічній атмосфері гарний настрій гарантований!

 

 

Жива музика потішить справжніх меломанів, а запальні танці зроблять новорічний корпоратив в «Грегорі Кафе» незабутнім!

 

Смачні страви європейської кухні, новорічне авторське меню від шеф-кухаря, весела шоу-програма з Дідом Морозом та Снігуронькою, розваги та конкурси залишать найкращі спогади про рік, що минає та налаштують на приємну зустріч Нового року.

 

 

Дбайливе обслуговування та уважність до гостей роблять «Грегорі Кафе» відмінним вибором для святкування новорічного корпоративу у Луцьку і не тільки.

Бронюйте місце  для проведення новорічного корпоративу вже зараз – зробіть собі та колегам незабутнє новорічне свято у Луцьку!

Бронювання місць за телефоном: +38 050 339 9641

Адреса «Грегорі Кафе»:  м. Луцьк, вул.Ветеранів, 11б

Замкова вежа

Бажаєте, аби новорічне свято або новорічний корпоратив у Луцьку запам’ятались надовго?

Завітайте до заміської ресторації «Замкова вежа»! Новорічний корпоратив в «Замковій вежі» — це веселощі, цікаві конкурси, неповторна розважальна програма, костюмоване шоу, приємні подарунки та ефектний феєрверк!

Це шалений простір! Всипаний зорями небесний купол! Ялинки! Вогні! Новорічна музика, яка щодуху лунає на вулиці! Вулична дискотека під зоряним небом! Феєрверк під улюблені музичні хіти та гарячий глінтвейн!

Градус новорічного настрою підвищується у святково прибраних залах, які розраховані на 12,   36,   45, та  120 персон! У «Замковій вежі» добряче попрацювали над колоритом оформлення! А ексклюзивна фотозона забезпечить Вам фурор у соцмережах! 

Кухня – це головне. Шеф-повар «Замкової вежі» майстерно вписує авторську родзинку у страви європейської і української кухні. А на новорічний корпоратив страви подаються під улюблені музичні хіти! Відтак гостей точно вразить  надзвичайно вишуканий стіл!   

Новорічна фішка фотосесії - яскраві карнавальні костюми Замкових героїв. Тож гайда танцювати! Встояти просто неможливо!

Ну, а  як в Новий рік у справжньому замку без справжніх подарунків? Ловіть святкові знижки!

УВАГА! 15 % від замовлення повертаємо ПОДАРУНКАМИ! Обирайте: Новорічне привітання або святковий концертний номер? А може Вам потрібен транспорт на доїзд?

Ваші фантазії нарешті зможуть здійснитися!  Адже у заміській ресторації «Замкова вежа» запропонують меню на БУДЬ-ЯКИЙ  БЮДЖЕТ !

Не вагайтеся, а телефонуйте ВЖЕ! Кількість передноворічних днів обмежена! Виберіть собі НАЙКРАЩИЙ!

Адреса: траса Луцьк-Устилуг, с Усичі  (12 км від Луцька)

Телефони для бронювання місць на новорічні корпоративи та новорічну ніч:

050 714 04 18 ;  099 51 94 972;  068 94 06 474 

замкова вежа

Зелений гай

Заміський клуб сімейного відпочинку, ресторанно – готельний комплекс «Зелений гай» запрошує вас відсвяткувати незабутній новорічний корпоратив!

Новорічний корпоратив за містом - відмінна альтернатива звичним новорічним корпоративам в ресторанах Луцька.  Такий формат заходу дозволить повноцінно відпочити від шуму міста і насолодитися відпочинком на природі. Ця локація чудово підійде для сімейних уїк-ендів і проведення урочистостей, корпоративів.

Організація новорічного корпоративу в ресторані «Зелений гай» однозначно буде веселою і невимушеною. І все це завдяки нашим старанням. Є кілька причин, чому варто ними скористатися.

Зали для святкування. Два зали ресторану «Зелений гай» відрізняються вишуканим класичним інтер'єром, відтак ідеально підходять до святкування весіль та банкетів. Незвичний декор третього залу у стилі лаунж навіює найромантичніші почуття. Ми гарантуємо високий рівень сервісу, злагоджену роботу. Приміщення прикрасимо відповідно до вимог гостей і тематики заходу.

Шоу програма. Щоб новорічне свято пройшло як по нотах, необхідно заздалегідь подбати про розважальну сторону заходу. Ми готові взяти на себе відповідальність за організацію шоу. Для цього вдаємося до формули «пророблений сценарій, погоджений з Вами + зустріч на червоній доріжці з шампанським + привітання від чарівної ведучої Яни Лаби + запальна дискотека від діджея + драйвове вітання від Діда Мороза та Снігурки». Беремо до уваги всі Ваші побажання і втілюємо їх у життя.

Ціна. Вона залежить від різних чинників: дня і часу проведення свята, кількості гостей, обраних страв і напоїв, однак знайте, ми підберемо оптимальний варіант на будь-який бюджет. Складемо кошторис за індивідуальним замовленням!

Кухня. В ресторані «Зелений гай» велика різноманітність закусок, салатів із соковитої зелені, рибних та м'ясних страв, десертів. Вишукана європейська кухня поєднується з постійними новинками авторських страв від шеф – кухара. Найбільшою популярністю користуються «Перепілка на мангалі» та «Ноги запечені» зі свинини, баранини чи телятини.

Провести свято з колегами у веселій і приємній атмосфері ще ніколи не було так просто. І все це завдяки нашому висококласному сервісу!

Відкрито БРОНЮВАННЯ на святкування новорічних корпоративів!

Бронюйте дати за номерами телефонів: 063-407-66-16, 067-334-21-41

Копачівка, вул. Першотравнева, 1а

гай

Пастух

Заміський бар «Пастух» запрошує провести Новорічне корпоративне свято Вашого колективу в мальовничому місці неподалік Луцька.

В великих затишних залах  закладу, в яких відтворили оригінальний дизайн, буде зручно як маленькій компанії, так і співробітникам великої фірми. Відтак на першому поверсі розмістяться до 50 гостей, а другий поверх бару «Пастух» з радістю прийме до 120 людей.

Гостям неодмінно прийде до смаку  вишукана кухня. Адже наші кухари приготують найкращі страви української кухні і врахують всі Ваші побажання.

Критий павільйон ресторану, прикрашений живий красунею ялинкою, допоможе відчути дух веселощів і чарівництва Нового року. А на дитячому майданчику буде весело найменшим гостям закладу.

Кваліфікований і уважний персонал, гнучка цінова політика - все це дозволить втілити в життя різноманітні варіанти сценарію проведення корпоративу і зробить Ваше свято справді незабутнім.

Отож, чекаємо вас на новорічний корпоратив за адресою: с.Підгайці вул. Дубнівська, 39Б (500 м від Луцька).

Бронювання столиків за номером телефону: (050) 665-72-88

пастух

Старий полковник 

Новорічний корпоратив - особливий захід, який завжди відзначають з розмахом і шиком. Запрошуємо відзначити новорічний корпоратив у Луцьку,  в гостинному ресторані «Старий полковник».

В ресторані «Старий полковник» є шикарний зал на 180 осіб, а також бенкетки, розраховані на 35, 20, 16 гостей. А значить на новорічному корпоративі буде затишно та весело як великій компанії, так і  співробітникам невеликої фірми.

Ви безперечно отримаєте задоволення від:

  • новорічно-святкового дизайну.
  • креативних новорічних прикрас.
  • чудової кухні;
  • прекрасної музики.

Сучасний класичний дизайн ресторану створить для гостей  воістину чарівну атмосферу, яка дозволить насолодитися відпочинком на всі 100%. А святкова програма передбачає не тільки  веселих та креативних Діда Мороза та Снігуроньку, розваги та конкурси, а й приємний сюрприз для кожного гостя!

А який корпоратив без запальних музик? Відтак розважатимуть гостей професійні музиканти.

Кожну страву для зустрічі Нового року готують і святково оформляють чудові кухарі. Оформлення і подача блюд продумані до дрібниць і в повній мірі відповідають урочистій події. Смачною «фішкою» ресторану «Старий полковник» є  «Торбинка відставного полковника»,  «Макітра з варениками», «М’ясні голубці» - маленькі та соковиті. 

В ресторані «Старий полковник» у Луцьку  ви проведете незабутній новорічний корпоратив і отримаєте найприємніші враження!

Вартість – лише 550 гривень з гостя (Святкова програма, напої та кухня)

Адреса закладу: 43008, м. Луцьк, вул. Теремнiвська, 87

Бронювання столиків за тел. моб. (095) 528 0214

старий полковник

Чевермето 

Плануєте новорічний корпоратив у Луцьку? Шукаєте гарний ресторан з особливим шиком, який готовий радувати вас та ваших колег  кращими автентичними стравами та приємною атмосферою? Якщо Ви любите оригінальність  та ціните по-справжньому смачну кухню, то ресторації болгарської кухні «Чевермето»  точно для Вас!

Ресторації «Чевермето» — це затишні ресторани з болгарською кухнею, кухнею-гриль, автентичним інтер'єром, ексклюзивною колекцією болгарських, українських, європейських  вин. А ще в невимушеній атмосфері є приємна можливість пропустити по чарочці виноградної ракії.

Болгарська кухня вважається однією з найдревніших і найпікантніших. Рецепти багатьох страв передавалися з покоління в покоління, поступово доповнювалися і вдосконалювалися.

Візитною карткою ресторанів є Чеверме! Чеверме - це смажене м’ясо барана, теляти, курки, свині, запечених цілими на дерев’яному вертелі на відкритому вогні. Для рівномірного обсмажування м’ясо повільно обертається і запікається протягом 5-8 годин.

 

Завітайте до нас, щоб розділити передноворічний святковий настрій, скуштувати справжні страви болгарської кухні, розважитись під новорічні привітання Діда Мороза та Снігуроньки, потанцювати під сучасні дискотечні ритми!

Відсвяткувати новорічний корпоратив у рестораціях «Чевермето» можна за адресами:

 м.Луцьк, пр. Молоді, 12 

м.Луцьк, вул. Дубнівська, 99а

с.Рованці, вул. Тополева, 40

м. Ківерці, вул. Чкалова, 1А «Чевермето Дубок»

Телефон для бронювання столиків 0674470479

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, свято
В тему