Поради

Які люди легко можуть стати алкоголіками: пояснення астрологів

Які люди легко можуть стати алкоголіками: пояснення астрологів

Деяким людям не варто вживати спиртні напої через ризик стати алкоголіками.

Астрологиня Тетяна Карпенко перелічила знаки зодіаку, яким такі напої заборонені.

Риби

Покровитель Риб - планета Нептун. Вона відповідає за емоційність і сприйнятливість, а також пов'язана з відчуттям загальної єдності і зануренням в транс. Крім цього, Нептун затуманює мозок, відповідальний за алкоголізм і всі форми залежності. Одна з найгірших якостей Риб – відрив від реальності і схильність до чужого впливу. Саме тому представникам цього знаку зодіаку зловживати алкоголем не рекомендується.

Рак

Раки дуже сентиментальні, чутливі і сприйнятливі. Ними керує Місяць, який впливає на емоції і вміння розслаблятися. Астрологиня попереджає, що вживання спиртних напоїв може зробити з Раків алкоголіків. За словами фахівця, цим знакам зодіаку необхідно направити свою турботу - вищий прояв Раків - на своїх рідних і близьких, а також на власне здоров'я.

Овен

Овни часто бувають фізично перенапружені, вони знаходяться під заступництвом планети Марс, яка «любить» роботу. Тому ці знаки зодіаку, щоб швидко розслабитися, можуть випити. За словами Карпенко, кращий спосіб зняти напругу для Овнів - це заняття спортом.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: алкоголь, алкоголізм, поради астролога
В тему