Поради

Познайомилася з коханим на його весіллі

Познайомилася з коханим на його весіллі

Ліза займалася організацією весіль. Її професія із кожним роком ставала усе популярнішою, особливо серед багатіїв, які не хотіли витрачати свій час на весільні клопоти. Лізі подобалася її робота, хоча вона навіть уві сні не могла уявити, до чого призведе одна із весільних пригод. 

Послуги Лізи замовила успішна і багата леді, яка захотіла, щоб дівчина організувала їй абсолютно все: вибір весільної сукні і костюма нареченого, закладу відпочинку, тамади, музикантів, меню, запрошень та багато чого іншого. Усе мало пройти на найвищому і бездоганному рівні. Ліза з ніг збилася, стараючись передбачити всі нюанси, але вибагливій клієнтці усе було не те і не так. Важко було догодити перебірливій багатійці. Найбільше дивувало Лізу, що молодим виявився досить простий хлопець Ілля, зовсім не мільйонер, молодший на кілька років за свою наречену. Шлюб видавався нерівним і за віком, і за соціальним положенням. А проте Лізі не було часу над цим задумуватися. Треба було встигнути усе до зазначеної дати весілля.

Наречена постійно була зайнята своїми бізнесовими справами, а тому дуже часто Лізі у підготовці допомагав наречений. Разом із Іллею спілкувалися з адміністрацією бенкетної зали, разом складали меню, обирали оформлення весілля. На зустріч із фотографом вони теж пішли разом. І сталося так, що фотограф вирішила, що перед нею – молода пара. Вона почала щедро осипати їх компліментами, казала, як гарно Ліза і Ілля виглядають разом і яким чином вона може їх фотографувати. Жінка виявилася дуже говіркою, і молоді люди не могли й слова вставити, аби пояснити, що сталося непорозуміння і вони зовсім не пара. Насамкінець вона запропонувала зробити кілька знімків, поставивши Лізу та Іллю у досить інтимні та близькі пози. Ліза хотіла протестувати, але Ілля підморгнув їй, мовляв, можна і пожартувати.

Вони дуже добре ладнали між собою. Лізі з Іллею було легко і весело, усі питання вирішувалися ніби самі собою. Ілля теж охоче допомагав, пропонував оригінальні ідеї. Якось Ліза навіть подумала про те, що вона і сама була б не проти поближче познайомитися із таким чоловіком. Але подібні думки вона швиденько відігнала і зайнялася роботою.

Уже було передбачено практично усе: замовлена бенкетна зала, складене вишукане меню, обрана музика, розваги, конкурси. Аж тут у процес вирішила втрутитися наречена. І чомусь усе, що підготувала Ліза, їй не сподобалося. Вона усе більше сердилася, усе жорсткіше критикувала вибір, який зробила дівчина. Ілля спробував заступитися за неї, сказавши, що усе було узгоджено із ним і йому до вподоби. Тут молода накинулася зі звинуваченнями на судженого, закидаючи йому байдужість і відсутність смаку. Характер молодої проявився повною мірою. Вона прискіпувалася до кожної дрібнички і під кінець ледь не влаштувала істерику. Ліза вибачалася, а потім, знітившись, просто пішла.

Через два дні вона дізналася, що пара усе відмінила: вони не будуть одружуватися. Шкода було затрачених сил, а найбільше було образливо за Іллю і за ставлення до нього нареченої. Повернувшись додому, Ліза зовсім засумувала: стільки сил і енергії вклала в роботу, так добре усе відбувалося і так приємно було проводити час із Іллею. На її електронну адресу прийшов лист. Відкрила його, а там чудові знімки: вона в обіймах Іллі, обоє щасливі, усміхнені, дивляться один на одного практично закоханими поглядами. Від перегляду фотографій Ліза навіть заусміхалася, комічно усе ж таки вийшло. Знову і знову передивлялася фото, аж поки у двері не пролунав дзвінок. Це був він, Ілля із букетом троянд.

– Привіт, ось я і знайшов тебе, – сказав Ілля, протягуючи Лізі квіти. – Чим займаєшся?

– Переглядаю наші весільні фото, – відповіла Ліза, і обоє засміялися. – Пішли, покажу тобі, оціниш.

Через кілька місяців Ліза знову готувала весілля, на цей раз – власне. Вона виходила заміж за Іллю. Весільними клопотами пара займалася із задоволенням, процес підготовки проходив легко.

– Із чим точно не виникне проблем, то це із вибором фотографа, – сказав Ілля, ніжно обійнявши свою кохану.

Ольга Бойчук

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему