Поради

10 модних тенденцій у декорі-2021

10 модних тенденцій у декорі-2021

Колір соломи, світле дерево, предмети у формі гальки й екологічний дизайн: представляємо найцікавіші тенденції прийдешнього року!

Про це йдеться у журналі "Твій стиль".

Скульптурні форми і «тотеми»

У новому році любов до виразних предметів на межі дизайну і арту в інтер'єрі збережеться, і особливою популярністю будуть користуватися скульптурні форми та об'єкти, що нагадують тотеми. Свічники, табурети, вази, столи на скульптурних підставках і предмети декору – все це стає ефектними прикрасами, справжніми витворами мистецтва.

Колір жовтої соломи

Прагнення стати ближчими до природи нерозривно пов'язане із захопленням натуральними матеріалами і природною палітрою, яка, на думку провідних колористів, буде правити балом у 2021 році. Серед безлічі натуральних відтінків особливу чарівність має світло-жовтий колір соломи, який добре поєднується з іншими кольорами природної гами (бежевим, землисто-сірим, теракотовим) і має відмінний вигляд як на невеликих аксесуарах, так і на великих предметах меблів.

Художня натура

Любов до арту і речей, здатних створити художній настрій, стане ще більш явною в 2021 році, вважають трендсеттери. Роботи Кокто, Пікассо, Міро, Бранкузі, Ван Гога та інших майстрів, які розбурхували уми в середині XX століття, залишаються джерелом натхнення. Вази-скульптури, подушки-картини, абстрактні композиції, авторський розпис і меблі продовжать наповнювати наші оселі, надаючи інтер'єру унікальності і художнього духу. Геть формальний декор, хай живе мистецтво!

Букле

Шерсть «букле» активно впроваджується і в наші інтер'єри. М'які меблі у фактурній, приємній на дотик вовняній оббивці перебувають на піку популярності вже не перший сезон – і продовжать набирати обертів у наступному році. У чому секрет успіху? Трендсеттери вважають, що шерсть «букле» ідеально поєднує в собі затишок, вишуканість і дизайн.

Холодні «мінеральні» відтінки

Те, що в 2021 році у наших інтер'єрах буде панувати природна гама (нейтральні, землисті і теплі теракотові та сонячні відтінки), зовсім не означає, що місця холодним «мінеральним» відтінкам там немає. Навпаки, текстуру кераміки, металу або дерева добре підкреслять холодні сині, сірі і зелені відтінки, немов запозичені у каменів та мінералів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: дизайн, Інтер'єр, квартира
В тему