Поради

Небанальна романтика: райський відпочинок для двох (фото)

Небанальна романтика: райський відпочинок для двох (фото)

Складно скласти план подорожі, якщо збираєтеся в поїздку удвох.

Потрібно врахувати різні інтереси та побажання, але при цьому не посваритися і влаштувати ідеальний відпочинок.

Балі, Індонезія

Балі, він же острів Богів, – універсальне місце для будь-якого типу відпочинку. На мальовничому острові в Індонезії буде комфортно як наодинці, так і в компанії другої половинки. Серфінг, сучасні готелі, екскурсії, дайвінг – це лише невеликий перелік того, чим можна зайнятися на Балі.

Санторіні, Греція

Романтика острова відчувається у всьому: яскравий захід, смачна їжа на тлі Егейського моря, ідеальні білі будинки і сині куполи храмів. Горбистий ландшафт, сформований після виверження вулкана, підходить для неспішного відпочинку і може стати ідеальним місцем для проведення весілля.

Сафарі в Танзанії

Не для всіх романтика полягає в розміреному пляжному відпочинку, комусь потрібен екстрим і свіжі відчуття. Шукачам пригод сподобається подорож до Танзанії через можливість побачити Кіліманджаро, відвідати національні парки, заповідники і відправитися на сафарі. Для останнього ідеально підійде кратер Нгоронгоро або Національний парк Серенгеті. Там ви зможете побачити «велику п'ятірку» – лева, гепарда, носорога, слона і буйвола.

Каппадокія, Туреччина

Для романтичної відпустки немає місця кращого за Каппадокію. Пустельний регіон із «димоходами», освіченими у скелях, переносить якщо не в інший вимір, то робить героєм пригодницької книги. Політ на повітряній кулі стане відмінним подарунком другій половинці.

Узбережжя Амальфі, Італія

Не Римом і Міланом єдиними знаменита Італія – відкрийте для себе узбережжя Амальфі. Воно відоме своєю природою, архітектурою і стане ідеальним вибором для середземноморського відпочинку. Мандрівники зможуть насолодитися невеликими селами з видом на море, відвідуванням відомих місць на зразок Смарагдового Грота (Grotto dello Smeraldo), а також музеями і середньовічними храмами.

Галапагоські острови, Еквадор

На Галапагоських островах ви не зустрінете хижаків, але здалеку зможете поспостерігати за морськими котиками або гігантськими черепахами. Любителям природи на острові можна відвідати вулкан Альседо або чорний піщаний пляж Пуерто Егас. Спостереження за островами в 1835 році надихнуло Чарльза Дарвіна на створення теорії еволюції, а для вас може стати місцем перезавантаження або ще одного важливого наукового відкриття.

Тулум, Мексика

Якщо для вас під час подорожі важлива відокремлена обстановка, а для вашої половинки – екзотика і нові враження, то вибирайте Мексику. Вам буде легко знайти баланс між ледачим відпочинком на пляжі, дайвінгом і дослідженнями поселень майя, які непогано збереглися до наших днів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Дозвілля, туризм, Фото
В тему

Останні матеріали