Поради

«Зять приймав цей диво-препарат - і через три дні його виписали з лікарні»

«Зять приймав цей диво-препарат - і через три дні його виписали з лікарні»

Дипломований ветеринар Аркадій Чабанчук із волинського села Новий Мосир здавна цікавиться нетрадиційними методами лікування. Їх використовує для одужання як тварин, так і людей. І серед багатьох методів зацікавився секретом японських довгожителів.

На стопах ніг є точки, активізація яких поліпшує стан здоров'я

– Якось я переглядав телепередачу про Японію – і дізнався, що там у багатьох магазинах продають дерев'яні молоточки для ступні, а під цими молоточками напис: «Щоб довго жити і своїми ногами ходити». Я вирішив: оскільки мудрі японці таке використовують – чому б і нам, українцям, не скористатися їхнім секретом? – пригадує чоловік.

Результати використання японської методики справді вразили. Бо коли в в Аркадія Чабанчука боліли суглоби, чи спина, чи голова – він дерев’яним молотком легенько (без жодного застосування сили) стукав по різних точках своєї ступні – і біль проходив!

– Коли я перший раз провів такий експеримент і позбувся болю – сам собі не повірив! – усміхається чоловік. – Став докопуватися до істини й дізнався: на нашій стопі є дуже багато біологічно-активних точок, кожна з яких пов’язана з тим чи іншим нашим органом або частиною тіла.

Активізація точок на стопах ніг

Щоб ви уявили, як це, притуліть одну до одної дві ступні – це буде умовна проекція людини, де по центру – хребет, а права і ліва ступня – це права і ліва частини нашого тіла. Великі пальці ніг – це «головний мозок» та «права і ліва його півкулі», решта чотири пальці пов’язані з носом та очима. Біля кореню мізинця та безіменного пальця розташована вушна зона. На лівій ступні ноги є точки, постукування по яких поліпшує роботу серця, правій – точки, масажування яких позитивно впливає на печінку та жовчний міхур, а в центрі стопи – точка шлунка.

– Якщо чесно, я вже років із 15-ть користуюся цим масажем – і ефектом задоволений, – каже 66-річний Аркадій.

З'їв 100 сухих медведок – і здоровий!

Десять років тому Аркадій Чабанчук випробував дієвість іще одних народних ліків, що є простими у приготуванні й водночас дуже ефективними у боротьбі з туберкульозом.

– Це трапилося 2008 року. Мій зять Богдан (а живе він із жінкою та дітьми у волинському селі Малий Порськ) трохи прихворів. Усі думали, в чоловіка запалення. Та коли Богдана поклали в лікарню і зробили рентген-знімок – запідозрили туберкульоз! – пригадує Аркадій Чабанчук.

Не гаючи ні дня, медики відправили чоловіка в Луцьк, до фахівців протитуберкульозного диспансеру. Ситуація була дуже небезпечна. Адже туберкульоз (а цей діагноз таки підтвердився) лікуватися міг до 20 місяців! А вдома ж четверо маленьких дітей від 15-ти до 2 років і вагітна дружина!

Та на щастя, саме в ту пору Господь подарував Аркадієві Чабанчуку зустріч зі знайомою, котра мешкала у волинському місті Ковель. Жінка розповіла, що теж мала дуже небезпечну недугу – плеврит (захворювання легенів) і що одужати змогла за допомогою жука медведки.

– Я як за соломинку вхопився за цю розповідь. «То, може, і моєму затю допоможе?» – понадіявся. Попросив знайому купити в Ковелі тої медведки (бо там жив чоловік, який умів виловлювати та правильно підсушувати лікувального жука). Потім я 100 штук сухих медведок дрібненько перемолов і завіз Богданові до Луцька.

Лікування туберкульозу сухою медведкою

Приймав їх чоловік тричі на день по 1 ст. л., розмішуючи з варенням або медом. За три дні з'їв і пішов до лікарів перевірити: чи ж є бодай якісь зміни у стані здоров'я? Якою ж була радість пацієнта, коли після обстеження йому сказали: «Ви цілком здоровий!» та виписали з лікарні. Ба більше, надали довідку, що стан здоров'я Богдана Городенка дозволяє контактувати з новонародженим сином!

– Уявляєте, яке то щастя: і важкої недуги позбувся, і, маючи чотирьох доньок, сина дочекався! – усміхається Аркадій Чабанчук.

З тих пір (а в жовтні минуло рівно десять років) зять узагалі на здоров'я не скаржиться. Навіть на застуду чи грип не хворіє!

Що більше людей молиться, то швидше Бог дослухається до прохання

Та ще частіше, ніж масажем та лікарськими травами, оздоровлюється Аркадій Чабанчук молитвами. Ба більше, сам пише тексти віршів-замовлянь.

– Перші такі вірші став писати ще в 1970 роках. Оскільки в часи атеїзму за таке карали, то я тримав свої творіння в таємниці, переписував лише родичам і поштою пересилав. А вже як людям дозволили без остраху до церкви ходити та своєї віри не приховувати, я став навіть друкувати вірші-молитви, – продовжує чоловік. – У папці їх зберігаю. Там більш ніж 20 текстів різних замовлянь: від наркоманії, алкоголізму та високої тиску, за здоров'я та щасливу сім'ю. Особливо часто люди просять почитати молитви, що допомагають одружитися. Але я їй зауважує: «Давайте, будемо разом молитися. Тоді Бог швидше почує це прохання».

Натомість сам Аркадій Чабанчук найчастіше благає Господа повернути мир в Україну…

Оксана Бубенщикова

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Здоров'я, Україна, Волинь, лікування
В тему

Останні матеріали