Поради

Які собаки добре ладнають з дітьми?

Які собаки добре ладнають з дітьми?

Коли ви вирішуєте завести чотириногого друга, то дуже важливо, щоб вихованець зміг ужитися з усіма членами сім’ї, особливо з дітьми.

Які ж породи собак стануть вірними товаришами вашим чадам?

Бігль

Активний, привітний і ласкавий бігль здатний годинами гратися з дітлахами.

Проте не забувайте, що бігль – мисливець, тому йому краще жити у приватному будинку і не залишатись одному на тривалий час. Якщо його правильно доглядати та дресирувати, він стане найкращим охоронцем для малюка.

Колі

Колі виводили як псів-пастухів. Тому вони дуже відповідальні й активні, можуть годинами бігати, бавитися-шаленіти. Цій собаці можна довіряти, вона безмірно любить усіх членів сім’ї, особливо сильно прив’язується до дітей, не агресивна і легко навчається.

Пудель

Пуделі – життєрадісні, доброзичливі, поступливі та слухняні вихованці. Ця порода розумна і легко навчається, більше того, малюк зможе самостійно навчити пуделя різним трюкам і командам.

Але пуделі вимагають постійного догляду: їх необхідно часто купати і розчісувати, особливо після активних ігор і прогулянок.

Німецька вівчарка

Вівчарка – відданий друг і відмінний охоронець. Із 9 – 10 років дитина може самостійно доглядати за псом, займатися його дресируванням. Це незамінний товариш, який буде усюди слідувати за господарем.

Не забувайте, що німецькі вівчарки не зможуть постійно сидіти, склавши лапи. Їм подобається гуляти та гратися.

Сенбернар

Сенбернари терплячі та поблажливі. Вони легко переносять усі дитячі пустощі й ніколи навмисно не заподіють шкоди дитині. Проте зважаючи на великі розміри цієї породи, слід обов’язково стежити за грою пса і малюка.

Шелті

Шелті – найбільш сімейна собака: вона дуже прив’язується до кожного члена родини, любить увагу, товариська і чуйна. Проте ця порода досить гучна. Але при належному вихованні ви легко навчите шелті правилам поведінки в помешканні.

Безпородний пес

Дворняга – розумна, доброзичлива і віддана. Якщо ви візьмете безпородне цуценя, то не тільки врятуєте одне життя, але і навчите свою дитину співчуттю, турботі й відповідальності.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Дозвілля, діти, тварини
В тему

Останні матеріали