5 Грудня 2017
Новини

Знайшли мертвою дівчину, яка пішла на побачення з лесбійкою з Інтернету

Знайшли мертвою дівчину, яка пішла на побачення з лесбійкою з Інтернету

Тіло зниклої у американській Небрасці молодої жінки було знайдене пізно ввечері у понеділок, 4 грудня, – через тижні після того, як вона вирушила на побачення з дівчиною з Інтернету. І так і не повернулася. Про це пише видання People.com.

Батьки Сідні Луф, котра зникла 15 листопада, підтвердили, що тіло їньої доньки було знайдене в понеділок. Вони написали про це на офіційній сторінці своєї сім’ї у «Фейсбуку», за допомогою якої розшукували зниклу дочку.

«З тяжким серцем ми ділимося цин останнім оновленням з усіма вами, – йдеться в повідомленні. – Будь-ласка, продовжуйте молитися за Сідні і всю нашу родину. Нехай тебе благословить Господь, ми любимо тебе, Сідні».

Як відзначають в поліції округу Антелопе, 24-літня дівчина, яка мала нетрадиційну сексуальну орієнтацію, зникла після того, як вирушила на побачення з кимось, із ким познайомилася в Мережі. Перед побаченням Сідні ще надіслала повідомлення другові. Коли вона не з’явилася наступного ранку на роботі, колеги забили на сполох. У цей момент поліція розшукує особу на ім’я Бейлі Босвелл, яка може бути причетна до загибелі молодої американки.

Повідомляється, що з моменту зникнення Сідні правоохоронці пінгували її телефон біля міста Вілбер, що приблизно в сорока милях від квартири загиблої в Лінкольні.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали